ÅF Advansia lyser ut sommertraineestillinger!

Har du lyst til å være med å lede byggeprosjekter neste sommer? Vi søker sommertraineer for 2019.

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag ca. 300 ansatte, de fleste med master-/bachelorgrad innen bygg-/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representanter for byggherrer/prosjekteiere i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert. Vår siste medarbeiderundersøkelse bekrefter at du vil få høyt motiverte kolleger som opplever at de får brukt sin kompetanse og som ser at de får gode muligheter for videreutvikling i et positivt og faglig sterkt arbeidsmiljø.

Vi søker sommertraineer for 2019! Som sommertrainee i ÅF Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Hvem er du? 

Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere og ser derfor etter deg som har driv, er fremoverlent, nysgjerrig og omsorgsfull. Du trives i team, samarbeider godt og liker å spille andre gode. Som person er du trygg nok til å være selvstendig også i en opplæringsfase. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, og arbeider systematisk og løsningsorientert. Du tar ansvar!

Du må i tillegg ha følgende studiekompetanse:

 • 4-års student på et masterstudium (vi kan også vurdere 3. års studenter). Relevante studieretninger kan være:
  • Bygg og miljøteknikk
  • Energi og miljø
  • Maskin, studieretning VVS
  • Tekniske geofag – geologi
  • Ingeniørvitenskap og IKT
 • Har du bachelorgrad innen bygg/konstruksjon vil påbegynt masterstudium innenfor andre retninger også kunne være relevant

«Som Sommertrainee i ÅF Advansia ble jeg daglig utfordret av nye, ofte uforutsette problemer jeg måtte løse. Jeg fikk mye ansvar, og opplevde ofte at problemstillingene hadde stor betydning for prosjektet». Magnus Andersen, Sommertrainee på Rehabilitering av Idrettshøyskolen, 2018

«Sommerjobben i ÅF Advansia har gitt et godt innblikk i hvordan byggeprosjekter gjennomføres i praksis og hvordan en som representant fra byggherre må følge opp og kvalitetssikre entreprenørens gjennomføring. Jeg fikk mye ansvar og lærte mye om prosessene rundt byggeprosjekter som vi ikke lærer under studiene»Agnes Brun-Lie, Sommertrainee på omsorgsboliger for Boligbygg, 2018

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å få hands-on erfaring fra byggeplass, lære av erfarne bygge- og prosjektledere, gode lønnsbetingelser samt mulighet for fast ansettelse etter endt studium. Traineejobben har en varighet på 8-10 uker med oppstart medio juni og arbeidsstedet vil være på et prosjekt i Oslo/Akershus.

Vi ber om at du sender et søknadsbrev hvor du skriver litt om din motivasjon for å jobbe hos oss, og at du sender CV med bilde samt vitnemål og attester.

Vi ser frem til motta din søknad!

For mer informasjon om stillingen og hvordan du søker, se her.

Kontaktpersoner:

Hilde Bohinen

Rekrutteringsansvarlig

97719457

hilde.bohinen@afconsult.com