AKT-styret


AKT, Aarhønens Kulturelle Teater, setter hvert år opp en revy i forbindelse med H.M. Aarhønens bursdagsfeiring i midten av februar. AKT ble opprettet i kjølvannet av jubileumsrevyen oppsatt i forbindelse med Hennes Majestet Aarhønens 85. bursdagsfeiring i 1998, og har siden da satt opp revy årlig. AKT ledes av et styre som årlig blir valgt på H.M. Aarhønens Generalforsamling.

Revyperioden kickes i gang med hyttetur i begynnelsen av januar hvert år. Etter dette er det ukentlige øvinger før det hele avsluttes med en intensivuke uken før revyen spilles for publikum.

AKTs revy er for ALLE som vil være med på noe veldig morsomt. For folk som liker å bli kjent med nye mennesker, som liker at det skjer mye rundt seg, og som liker å skape noe sammen med andre engasjerte mennesker. Det krever ingen forhåndskunnskaper for å bli med, her kan hvem som helst være med! Du er velkommen til å bli med uansett om du har en skuespiller i magen, om du spiller et instrument, om du liker å synge, danse eller å bygge scene. Du kan styre med teknikk, filme, drive med PR, lage kostymer og rekvisitter eller være med å lage mat til alle som er med. Så bli med uansett om du er nybegynner eller har vært med på mange revyer før, du kommer aldri til å angre!

Leie av utstyr

Aarhønens Kulturelle Teater har en god del lyd- og videoutstyr som er tilgjengelig for utleie til hyggelige priser når vi ikke bruker det selv. Full utstyrsliste finner du her: Utleieliste AKT.

Bruk kontaktskjema og velg kategori «AKT/Leie av utstyr» dersom du ønsker mer informasjon!

AKT-styret 2016-2017


Hilde Vestre Sem

Hilde Vestre Sem

Revysjef

Håkon Vardeberg

Håkon Vardeberg

Kapellmester

Ida Haveraaen

Ida Haveraaen

Teknisk ansvarlig

Ådne Dybdalen

Ådne Dybdalen

Innholdsansvarlig

Frida Nygaard

Frida Nygaard

Økonomiansvarlig