Baneservice lyser ut sommerjobb

Vil du være med å forme fremtidens jernbane?

Jernbanen er en viktig bidragsyter for å løse dagens og fremtidens transportutfordringer på en effektiv og miljøvennlig måte og får stor oppmerksomhet i Norge. Det forventes en betydelig satsning på jernbane, trikk og t-bane i årene fremover, og Baneservice ønsker å være en viktig aktør i denne satsingen.

Baneservice er Norges største baneentreprenør og leverer maskin- og entreprenørtjenester til jernbanerelatert virksomhet. Selskapet bygger og vedlikeholder spor, kontaktlednings-, signal- og teleanlegg. Omsetningen for konsernet i 2017 var på NOK 743 mill. Baneservice har ca 400 ansatte. Hovedkontoret ligger på Lysaker.

Vi søker nå etter en sommervikar på vårt prosjekt på Follobanen

Eksempler på arbeidsområder:

  • Bistå i planlegging og gjennomføring av prosjektet, herunder innhenting av beskrivelser og utarbeiding av prosjektplaner.
  • Bistå med dokumentasjon
  • Bistå innen HMS og kvalitet

Kvalifikasjoner:

  • Vi søker etter deg som studerer på NTNU med retning jernbane, bygg og anlegg eller elektro
  • Du er arbeidsom, lærevillig og strukturert.

Arbeidsperiode juni til august. Arbeidssted Oslo.

Har du spørsmål vedrørende arbeidsoppgaver så kan du kontakte prosjektleder Ottar Heimdal på mob. 916 58 350 eller mail heo@baneservice.no

Gå til www.baneservice.no for å komme til Baneservice hjemmeside – hvor du kan registrere din CV og søke stillingen. Søknadene blir håndtert fortløpende og med konfidensialitet.