Du må logge inn på nytt på denne siden for å melde deg på bedpres. Brukernavn og passord er det samme som du har på aarhonen.no

COWI

COWI er et av Norges ledende rådgivende ingeniørselskap innen rådgivning og prosjektering knyttet til komplekse bygninger, vann og miljø, effektive transportløsninger, samt smart og bærekraftig byutvikling. COWI kombinerer internasjonal tilstedeværelse med lokal kunnskap for å løse prosjekter overalt i verden. Hvert år er vi involvert i over 13000 prosjekter globalt og 5500 prosjekter i Norge.

Vi søker alltid etter smartere måter å løse samfunnets utfordringer på. Vi er avhengig av kunnskapsrike medarbeidere som sørger for å utfordre oss. Derfor investerer vi mye i kompetanseutvikling av hver enkelt medarbeider.

Som ingeniørstudent vet vi at du har mange valgmuligheter. Vårt håp er at du vil gi oss muligheten til å bli bedre kjent med deg. Vi er nå på jakt etter engasjerte og nysgjerrige studenter innen følgende fag:

Bru og konstruksjoner
Bygg og konstruksjoner
Geoteknikk
Veg
Trafikk og mobilitetsplanlegging
Vann og avløp
VVS
Elkraft

Etter presentasjonen blir det bespisning med tortillabuffet i Hangaren.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Kaia.
For spørsmål angående presentasjonen eller om du har noen allergier, ta kontakt på e-post: kaialin@stud.ntnu.no

Asplan Viak

Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma påvirker Asplan Viak samfunnet rundt oss i betydelig grad. Det har vi et bevisst forhold til. Våre rådgivere representerer mange fagfelt og vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger.

Vi inviterer deg til en bedriftspresentasjon hvor du får hilst på noen av oss som jobber på Trondheimskontoret til Asplan Viak. Du vil få et innblikk i vår arbeidshverdag gjennom våre prosjekter innenfor bygg, infrastruktur og samfunnsplanlegging. Vi vil også presentere vårt verdigrunnlag og samfunnsengasjement. Ikke minst får du et innblikk i vår viktigste investering - menneskene - hvem vi er som jobber i Asplan Viak.

Etter presentasjonen blir det servert tapasbuffet i Hangaren etterfulgt av Aarhønebingo.

Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Eline. For spørsmål, ta kontakt på e-post.

NB! Legg merke til at denne bedriftpresentasjonen er på en onsdag.

Backe

Mer informasjon kommer.

Vianova, Geovita og Aas-Jakobsen

Mer informasjon kommer.

Subsea 7

Mer informasjon kommer.

Sweco

Mer informasjon kommer.