Aas-Jakobsen, Geovita, Vianova

Aas-Jakobsen, ViaNova https://www.vianova.no og Geovita http://www.geovita.no inviterer til informasjonsmøte om nettverket og prosjektene de arbeider med. Firmaene arbeider innen fagområdene Bygg, Marine konstruksjoner, Bru, Samferdsel, Vei, VA/miljø, Jernbane, Trafikk, ITS og Geoteknikk. De har til sammen omlag 300 ansatte.

De søker folk med gode teoretiske kunnskaper med interesse for å arbeide tverrfaglig og følge prosjekter fra tidlig planlegging, prosjektering, bygging og drift/vedlikehold.

Denne presentasjonen er relevant for alle studenter ved institutt for Konstruksjonsteknikk og Bygg & miljøteknikk. Dette innebærer også studenter ved IKT & Konstruksjonsteknikk

Efter presentasjonen blir det arrangert korte intervjuer (en og en) i 2.etg på sentralbygget for de som ønsker og er mer interessert og ønsker jobb/sommerjobb. Her vil det foretrekkes om du tar med karakterutskrift, résumé og eventuelle attester (mer info om påmelding kommer). Det vil også bli servert mat og drikke i Hangaren.

Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

Ansvarlig for presentasjonen fra Industrikontakten er Glenn, for spørsmål/allergier send e-post til glenneb@stud.ntnu.no.

ERA Geo

ERA Geo er et uavhengig spesialistselskap innenfor geoteknikk med stort faglig fokus. Firmaet er etablert i 2018 med tilholdssted i Molde.

Vi jobber med geoteknisk prosjektering i mangfoldige oppdrag: til lands og til sjøs, i alt fra skisse- til detaljprosjekt, offentlige og private oppdragsgivere, både infrastruktur- og byggprosjekt. Siden vi er et lite firma som er opptatt av arbeidsmiljøet, får du hos oss mulighet til å påvirke arbeidshverdagen og utvikling av selskapet, samt rom for utviklingsprosjekter som du selv synes er spennende. Vi tilbyr sommerjobb og fast ansettelse for nyutdannede geoteknikere.

Vi gleder oss å fortelle dere mer om oss og ta en prat etter presentasjonen.

Det blir servert mat og drikke samt holdt speedintervju i kantinen på Kjelhuset.


Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Louise, ta kontakt på lbbuene@stud.ntnu.no for spørsmål/allergier.

Backe

Velkommen til Backe!

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2017 for ca. 4 milliarder kroner og har nærmere 900 medarbeidere over hele landet. Backe bygger offentlige bygg til omsorgs- og skolesektoren, næringsbygg, og boliger for mennesker i alle faser av livet. Selskapet har omfattende erfaring med offentlig-privat samarbeid. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i over 70 år. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsingen Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor. I Backe har vi store ambisjoner for fremtiden og vi trenger flinke hender og kloke hoder for å nå målene.

Vi vil gjerne møte deg så kom på bedriftspresentasjonen vår så forteller vi mer!

Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

HENT

PÅMELDING: skjer på mail til – grete.svartvatn@hent.no –

HENT AS er en nordisk aktør som gjennomfører alle typer byggeprosjekter. Hovedkontor er i Trondheim, med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Ålesund, Bodø, Hamar, Horten og Hønefoss. HENT AB er etablert i Stockholm og Malmö og HENT Danmark A/S i København. Selskapet har levert en rekke store byggeprosjekter til både offentlige og private utbyggere over hele landet. HENT har gjennomført mange store samspillsprosjekter og utviklet en egen gjennomføringsmodell for disse kalt “HENT Totalverdi”. HENT AS har i dag va. 80 pågående prosjekter, omsetning 2017 var på 7 mrd.

HENT ansetter årlig ca. 40 nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hele konsernet. Vi tilbyr gode muligheter for utvikling og karriere, samt utfordrede og varierte arbeidsoppgaver.

Agenda:

Vi vil i år invitere deg ut på et av våre prosjekter! Her vil det bli presentasjon av HENT og mulige karrieremuligheter, omvisning, mingling, servering av mat og drikke. Det vil også bli mulighet for speedintervju for de som ønsker det. Bor du i Trondheim, men søker jobb i Oslo kan du også være med på studentkvelden i Trondheim.

Påmelding på e-post til Grete Svartvatn – grete.svartvatn@hent.no – Skriv gjerne i påmeldingen hvilken by/rolle du søker jobb i. Skulle det være noe du lurer på er det bare å ta kontakt.

Asplan Viak

Som et av landets største rådgivende ingeniør- og arkitektfirma påvirker Asplan Viak samfunnet rundt oss i betydelig grad. Det har vi et bevisst forhold til. Våre rådgivere representerer mange fagfelt og vi jobber ofte i tverrfaglige team og utvikler helhetlige, miljøriktige og funksjonelle løsninger.

Vi inviterer deg til en bedriftspresentasjon hvor du får hilst på noen av oss som jobber på Trondheimskontoret til Asplan Viak. Du vil få et innblikk i vår arbeidshverdag gjennom våre prosjekter innenfor bygg, infrastruktur og samfunnsplanlegging. Vi vil også presentere vårt verdigrunnlag og samfunnsengasjement. Ikke minst får du et innblikk i vår viktigste investering – menneskene – hvem vi er som jobber i Asplan Viak.

Etter presentasjonen blir det servert indisk buffet i kantina etterfulgt av Aarhønebingo.

NB: Denne bedriftspresentasjonen starter 17:30, møt opp 17:15. Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Sara. For spørsmål, ta kontakt på sarabin@stud.ntnu.no

Hæhre

Hæhre Entreprenør er en av Norges ledende aktører innen vei- og anleggsutbygging. Vi er over 900 ansatte og har siden etableringen i 1974 vært med å bygge flere av de største infrastrukturprosjektene i Norge.

Vi ønsker studenter som vil bli bedre kjent med Hæhre Entreprenør og anleggsbransjen velkommen til bedriftspresentasjon! Som student har du mange muligheter hos oss – både underveis i studiet og når du er ferdig. Kanskje du er interessert i sommerjobb eller kunne tenke deg å skrive om vår bedrift i form av prosjekt- eller masteroppgave?

Etter bedriftspresentasjonen blir det Aarhønebingo, streetfood buffet og god drikke i kantinen. Vi gleder oss til en hyggelig kveld med dere!

For mer info om oss og våre prosjekter, se www.akh.no

NB: Denne bedriftspresentasjonen starter 18:00, møt opp 17:45. Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Rikke. For spørsmål, ta kontakt på rikkeah@stud.ntnu.no

Høytaler:Verksted

Hei, byggstudenter!

Vi arrangerer Høyttaler:Verksted 1. og 2. november(fredag og lørdag)!

På kurset skal deltagerne bygge 2 høyttalere som tilsammen er i 10 000kr-klassen(!), som de selvfølgelig får beholde etter at kurset er ferdig. Deltagerne lager høyttalerkasse og lodder kretskort på egen hånd, med hjelp og veiledning fra oss i Bygg:Verksted.

Normalt er kursene til Bygg:Verkstedet gratis, men siden høyttalerkomponentene er så dyre har dette kurset en egenandel på 2500kr. Det blir servert mat på fredagen, samt litt lett mat på lørdagen.

Trainee Innlandet

Vi matcher nyutdannede talenter med et mangfold av spennende bedrifter. Med 20 års erfaring vet vi godt hva som skal til for å sikre en god start på din karriere. Gjennom vårt traineeprogram får du unik erfaring fra ulike virksomheter på kort tid. Prosjektledelse, prosjektdeltakelse, områdeansvar og utviklingsprosjekter er typiske arbeidsoppgaver som kjennetegner en traineeperiode. Arbeidsperiodene vil bli individuelt tilpasset den enkelte trainee, og tilrettelegges med tett oppfølging.

Som trainee jobber du i full stilling, med full lønn over en periode på to år. Traineeperioden består av opp til tre arbeidsperioder i én eller flere av våre bedrifter.

Etter presentasjonen blir det bespisning på Egon inne i midtbyen.

Husk at avmeldingsfrist er kl 12.00 dagen før presentasjon, og at dette også gjelder dersom du står på venteliste.

Ansvarlig for presentasjonen fra Industrikontakten er Knut, for spørsmål/allergier send e-post til knutkalh@stud.ntnu.no.

ACCIONA

Informasjon kommer.