Norsk forening for fjellspreningsteknikk

Norsk forening for fjellsprengningsteknikk (NFF) har siden 1963 arbeidet for å samle og styrke fagmiljøene som jobber med teknologi innen bergarbeid. NFF sine medlemsorganisasjoner strekker fra store entreprenører, byggherrer, konsulentselskap og leverandører. I felleskap ønsker de å rekruttere de beste hodene fra tekniske geofag, bygg og miljøteknikk til å begynne i sin bransje.

På NFF sin bransjekveld 26.februar vil du få møte representanter fra byggherrer, entreprenører og konsulenter. Hvis du er nysgjerrig på hvilke arbeidsoppgaver bygg- og anleggsbransjen kan tilby etter endt studier, er dette absolutt en bedriftspresentasjon å få med seg.

Bransjekvelden vil bestå av foredrag fra 17.15 til 18.00. Deretter vil det bli busstransport ned til midtbyen, der det vil serveres mat og drikke på Almas med gode muligheter for mingling.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Eline. Ved spørsmål eller allergier, ta kontakt på e-post.

Sunnfjord Geo Center

Sunnfjord Geo Center er eit veksande kompetansesenter innan geofag. Vi har totalt ni medarbeidarar som jobbar med geoteknikk, skredfarevurderingar, flaumfarevurderingar, miljøgeologi, formidling, ekskursjonar og generell geofagleg rådgjeving. Våre tilsette har ein variert kvardag med rom for eiga utvikling i eit tett og triveleg arbeidsmiljø. Vi er basert i Sunnfjord, Bergen, Sandnes og Ørsta, og tek oppdrag over heile Noreg. Våre oppdragsgjevarar er offentlege myndigheiter, næringsliv og privatpersonar som søker ekspertise ein kan stole på i spørsmål knytt til naturen sine krefter.

Etter presentasjonen blir det bespisning på Olivia.

NB! Prestasjonen er åpen for retningen geoteknikk.

Informasjonsettermiddag ved NTNU Geoteknikk

Neste torsdag, 28.02 kl 16:15 i R7, arrangeres en informasjonsettermiddag for valg av spesialisering i retning geoteknikk. Dette arrangementet er en slags hybridløsning av bedpres og BM-dagen, men med sterkt fokus på geoteknikk. Hensikten er å vise mulighetene, arbeidsoppgaver og spennende aktuelle prosjekter innen geoteknikk.

Først holdes det korte presentasjoner om spennende prosjekter innen geoteknikk fra større bedrifter. Deretter blir det servering av pizza, mineralvann og frukt rett utenfor R7. På samme området står 16 bedrifter med ekspertise innen geoteknikk på stand, se oversikt over bedriftene under. Dette er en ypperlig mulighet for å komme i kontakt med bransjen!

Om du vurderer å velge retningen geoteknikk er dette noe du ikke vil gå glipp av!

For at å anslå antallet som deltar ønsker vi at du går inn på følgende lenke og fyller inn navnet ditt om du er interresert: https://goo.gl/CFRXJY

Novapointkurs med ÅF Engineering

ÅF Engineering arrangerer Novapointkurs tirsdag 5.mars og onsdag 6.mars. På onsdag blir det teoriundervisning og dagen etter vil det være praktiske oppgaver i Novapoint (info om sted kommer). Kurset varer fra 16.15 – 19.00 på tirsdag og 15.15 til 19.00 på onsdag.

Novapoint er et dataverktøy som brukes til veiplanlegging, infrastruktur- og samferdselsprosjektering. Det er mye brukt i arbeidslivet og dette kurset vil du garantert ha nytte av.

Etter fullført kurs vil det bli gitt ut et kursbevis som beskriver og bekrefter det dere har oppnådd av kunnskap under kurset.

Når kurset er fullført onsdag 6. mars inviterer ÅF kursdeltagerene ut på middag i sine lokaler på Solsiden (mer info kommer)

Ansvarlig for dette kurset er Rikke. For spørsmål, send mail til rikkeah@stud.ntnu.no.

WK Entreprenør

Mer informasjon kommer

Yngres Betongnettverk

Mer informasjon kommer