NCC

NCC er ett av de ledende bygg- og eiendomsutviklingsselskapene i Norden, med en omsetning på 58 MRD SEK og ca. 15 500 ansatte totalt i konsernet. Vi utvikler og bygger boliger og næringseiendom, offentlige bygg, veier, industriområder, anlegg og annen infrastruktur. Hver dag utfordrer vi oss selv til å skape en bedre morgendag og bærekraftige løsninger i toppsjiktet. Vi skal drive utviklingen, lytte, dele idéer og samarbeide. NCC har fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter kloke hoder som identifiserer seg med våre verdier. NCC er en spennende arbeidsplass og godt sted å jobbe!

Vi ser frem til å møte dere på vår bedriftspresentasjon den 18. februar. Vår konsernsjef Tomas Carlsson vil fortelle om dine karrieremuligheter i NCC, hvordan vi jobber med talentutvikling og hvordan vi forbereder selskapet for fremtiden. I tillegg vil du treffe to av våre regionssjefer, Renate Berget og Lars Petter Gamlem, som begge startet i NCC etter sine studier ved NTNU.

Etter presentasjonen blir det tapas, bingo og mingling i Hangaren.


Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Louise. Ta kontakt på lbbuene@stud.ntnu.no ved spørsmål eller allergier.

Frist for påmelding/avmelding er mandag 17. februar klokken 12.00. Dette gjelder også for de som står på venteliste.

CV- og søknadskurs med COWI

Torsdag 20. februar kommer Karoline fra COWI for å hjelpe deg å få den beste CV og søknaden.

Karoline har jobbet med rekruttering av studenter de siste to årene. Det betyr at hun har gått gjennom flere tusen søknader og CV’er i forbindelse med ansettelser av nyutdannede og til vårt internasjonale sommerjobbprogram for studenter, COWI Try.

I kurset vil hun dele tips og triks til hva hun og våre ledere ser etter i søkerbunkene, og hva du som student bør tenke på for å øke sjansene til å vinne drømmejobben. Det er mer enn karakterene som teller.

Karoline har også gjennomført hundrevis av jobbintervjuer av studenter. Hva kan du forvente og hva bør du forberede deg på når du får muligheten til å møte en potensiell arbeidsgiver, kanskje for første gang?


Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Knut. Ta kontakt på knutkalh@stud.ntnu.no ved spørsmål.

Frist for påmelding/avmelding er onsdag 19. februar klokken 12.00. Dette gjelder også for de som står på venteliste.

Novapointkurs med AFRY

AFRY holder kurs i Novapoint

ÅF og Pöyry har slått seg sammen og blitt til AFRY.

Selskapet, som har røtter tilbake til 1895, består av 17000 rådgivere. I AFRY møter du ekte skaperglede. Hver dag kombinerer de kunnskap og erfaring for å finne bærekraftige løsninger som gir økt verdiskapning for sine kunder.

Novapoint er et dataverktøy som brukes til vegplanlegging. Det er mye brukt i arbeidslivet, dette kurset vil du garantert ha nytte av!

Det vil til i år bli laget et helt nytt kurshefte med en oppgave som tar utgangspunkt i en problemstilling fra AFRYs prosjekt E16 Hande-Øylo.

På onsdag blir det teoriundervisning på Galeri 4 og dagen etter vil det være praktiske oppgaver i Novapoint på Zevs. Kurset varer fra 16.15 – 19.00 på onsdag og 16.15 – 19.00 på torsdag.

Det deles ut kursbevis etter gjennomført kurs.

Etter kurset torsdag 27. februar inviterer AFRY kursdeltagerne til sine kontorer på solsiden hvor det blir servert sushi og omvisning i kontorlokalene.

Onsdag 26.: Galleri 4, kl. 16.15-19.00

Torsdag 17.: Zevs 16-19


Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Knut. Ta kontakt på knutkalh@stud.ntnu.no ved spørsmål eller allergier.


Frist for påmelding/avmelding er tirsdag 25. februar klokken 12.00. Dette gjelder også for de som står på venteliste.

Intervjukurs med AF

På vegne av Industrikontakten kommer AF Gruppen, ved Annette Strøno (HR-sjef Rekruttering) og Line Lunderby (HR-rådgiver), til NTNU i Trondheim for å holde kurs innen intervjuteknikk for bygg- og miljøstudentene. Annette og Line vil gi deg sine beste tips for hvordan du kan forberede deg til et jobbintervju og hva du bør tenke på under selve intervjuet. Velkommen!

Les mer om våre ledige stillinger for studenter:

https://afgruppen.no/karriere/ledige-stillinger/2019/09/nyutdannet-ingenior-2020/


Ansvarlig for dette arrangementet er Sara. Ta kontakt på sarabin@stud.ntnu.no ved spørsmål.

Standard Norge

Mer informasjon kommer snart.


Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Shasmin. Ta kontakt på shasminj@stud.ntnu.no ved spørsmål eller allergier.

Frist for påmelding/avmelding er tirsdag 3. mars klokken 12.00. Dette gjelder også for de som står på venteliste.

Rambøll

Mer info kommer senere.

COWI

Mer informasjon kommer snart.


Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Margareth. Ta kontakt på margarbe@stud.ntnu.no ved spørsmål eller allergier.

Frist for påmelding/avmelding er mandag 23. mars klokken 12.00. Dette gjelder også for de som står på venteliste.