Bjelkeklangstyret


Tonje Grini

Tonje Grini

Leder

Tonje går i 3.klasse og er lederen av koret. Til tross for at hun er ex-indøker er hun blitt selve kjernen i bygg sitt eget kor. Tonje lever etter mottoet «Jorda går under om 5 mrd. år. Menneskeheten har dødd ut lenge før den tid..Så lev livet!!» Det er derfor ikke overraskende at denne livlige bygdejenta fra Hadeland alltid sprer god stemning på øvelser.

Kaja Østbye

Kaja Østbye

Økonomiansvarlig

«Har du opplevd den ekle følelsen av å ta på deg en t-skjorte med masse salt på ryggen? Stas :)» Dette er ifølge facebook det som er å si om Kaja. Men vi tror det lurer mer bak det store smilet og de brune lokkene enn som så. Dette rivjernet av ei Oslo- jente har tatt på seg økonomiansvaret for Bjelkeklang, og har i snart to år bidratt til at koret har en stødig Alt-rekke. Med et godt humør og stort engasjement er hun en viktig ressurs for Bjelkeklang.

Marte I. Midttun

Marte I. Midttun

Musikkansvarlig

Etter kun et halvt år i Bjelkeklang tok denne sprudlende Rogalandsjenta utfordringen med å bli med i styret som musikkansvarlig. Før øving har Marte bruk for sine supre printer- og booking-kunnskaper, da notene til sangene må bli skrevet ut, og de sangglade byggstudentene må ha et sted å øve. Det er også Marte som har tettest samarbeid med dirigenten vår. I koret er Marte å finne i sopranrekkene med sitt store smil.

Stine Faanes

Stine Faanes

Sekretær

Stine er korets sekretær og PR-ansvarlig, og har ansvar for blæsting, promotering og fraværstaking. Denne Bergenstutta er et fast innslag i sopranrekken, og ble med i koret allerede som fersk førsteklassing. Som 2. klassing ble det naturlig for Stine å ta steget videre som styremedlem. Med sine gode råd og store engasjement, er hun med på å drive koret fremover. Hos Stine er det alltid hjerterom og omsorg å få.

Endre Aaberge Dahl

Endre Aaberge Dahl

Dirigenten

Ein desemberdag i 1993 vart eit musikalsk geni fødd i Ylvisåker i Sogndal. Han er i dag kjend som den levende stemmegaffel og er dessutan Bjelkeklang sin dirigent. Endre har tidlegare studert musikkvitskap, men eit ynske om å bli ein best mogleg songar har leidd han fram til å gå vidare på Utøvande Musikk ved Institutt for Musikk ved NTNU. Som dirigent er Endre sjukt streng, stort sett rettferdig, sabla dyktig og imponerande tolmodig.