Aarhønen søker nye folk til Krogjengen, Ceremonigjengen, Teknisk undergruppe, Fadderkomitéen og Redactionen. Det kreves ingen forkunnskaper i noen av gjengene. Alt du trenger å gjøre for å søke er å fylle ut dette skjemaet:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_8gUfbq9Rg7atnQqQrxhohXiSIFz40xspG0OVBVVywoPZww/viewform

KROGJENGEN søker livlige og glade humørspredere som kan bistå Kroa i baren på quiz, fester og andre festligheter. De er også ansvarlig for Aarhønelekene, diverse arrangementer under fadderuka og mer. Det krever ingen tidligere barerfaring!

CEREMONIGJENGEN arrangerer Aarhønens mer tradisjonelle arrangementer, som for eksempel Immball og Bursdagsfesten. Ceremonigjengen søker nye medlemmer som ønsker å være med å videreføre stolte tradisjoner, samtidig som man er med på å forme nye. Et verv her tar ikke mye tid, men hyggefaktoren er likevel svært høy!

TEKNISK UNDERGRUPPE er en helt ny undergruppe i Aarhønen! Hva er XRL, hva er DMX? Vet du svaret eller har du lyst til å finne det ut? Søk tekniskundergruppe. Et verv i teknisk gruppe er en unik mulighet til å boltre seg med Aarhønens tekniske utstyr. Enten du har erfaring fra tidligere eller har lyst til å lære, har du nå muligheten til å tilegne deg mye kunnskaper og erfaring innen lys- og lydteknikk. Teknisk undergruppe ble opprettet med det formål å drifte, vedlikeholde og leie ut Aarhønens tekniske utstyr, og støtte foreningen ved ulike arrangementer. Du vil gjennom et verv få et unikt forhold til resten av foreningen, og muligheten til å leke deg bak spakene på flere arrangement. Dette er et lite verv og det kreves ingen forkunnskaper for å søke.

FADDERKOMITÉEN har ansvaret for å arrangere fadderperioden etter sommerferien. Ved å bli med her kan du bidra til at årets nye byggstudenter får en like bra, om ikke bedre, fadderperiode enn det du fikk!

REDACTIONEN har ansvaret for all informasjon som skal ut til linjeforeningen. Vi søker engasjerte studenter som vil være med å bidra i vårt arbeid!
Spikers Kårner er linjeforeningsavisen vår og trenger skribenter, grafikere, fotografer, designere og korrekturlesere. Vi lager saker om alt mellom himmel og jord, humoristisk og saklig.
Nettsidene drives av engasjerte studenter som også bidrar til å drive mailinglistene og nettlagringen. Her vil man bli tett oppfulgt av Nettmester og det er et svært lærerikt verv!
Redactionen har også ansvar for å lage plakater og oppmerksomhet rundt arrangementene og begivenhetene Aarhønen lager gjennom hele året. Dette innebærer opplæring i photoshop og gode muligheter for oppfinnsomhet og kreativitet.

Har du flere spørsmål? Send en mail til lederen av den aktuelle gruppen med det du måtte lure på!

Krogjengen: krosjef@aarhonen.no
Ceremonigjengen: ceremonimester@aarhonen.no
Teknisk undergruppe: martin5@stud.ntnu.no
Fadderkomiteén: sarahml@stud.ntnu.no
Redactionen: sjefredacteur@aarhonen.no