H.M. Aarhønen har opptak! Har du lyst til å bidra til den flotte linjeforeningen vår? Søk på det som passer for deg innen lørdag kl. 23.59. Søknadsskjema finner du her.

Ceremonigjengen:
Ceremonigjengen arrangerer Aarhønens mer tradisjonelle arrangementer, som for eksempel Immball og Bursdagsfesten. Ceremonigjengen søker nye medlemmer som ønsker å være med å videreføre stolte tradisjoner, samtidig som man er med på å forme nye. Et verv her tar ikke mye tid, men hyggefaktoren er likevel svært høy!

Krogjengen:
Krogjengen søker livlige og glade humørspredere som kan bistå Kroa i baren på quiz, fester og andre festligheter. De er også ansvarlig for Aarhønelekene, diverse arrangementer under fadderuka og mer. Det krever ingen tidligere barerfaring!

Blæstegjengen:
Blæstegjengen jobber med å blæste informasjon til studentene på Bygg- og miljøteknikk. Arbeidsoppgavene er blant annet å utforme linjeforeningsavisen Spikers Kårner, videreutvikle Aarhønens nettside og sørge for en god informasjonsflyt til studentene på Bygg. Til et verv i Blæstegjengen ønsker vi oss deg med interesse for journalistikk, korrekturlesing, grafikk, fotografi, illustrasjon, lyrikk, dramatikk eller sladder. Det kreves ingen forkunnskaper!

AKT – velferdssjef:
Aarhønens Kulturelle Teater søker en byggstudent til styrevervet som velferdssjef. I denne stillingen blir man en del av AKT-styret og dermed en av de som sitter ansvarlig for oppsetningen av Byggrevyen 2018. Velferdssjefen har ansvaret for velferdsgruppa, og skal sørge for matservering, glad musikk og andre ting som bidrar til hygge og god stemning i arbeidet frem mot revyoppsetningen. Dette er et veldig hyggelig verv der man blir satt stor pris på!

Jubileumskomiteén:
31. januar 2018 er det 105 år siden Hennes Majestet kom til bygningsfolket gjennom de doble glassrutene i H1. Vi i jubileumskomiteen skal gjøre vårt beste for at det skal bli en storslagen jubileumsuke. Har du lyst til å bidra under planleggingen og gjennomføringen? Vil du male bannere, legge ut kule ting på sosiale medier, eller arrangere jubileets revykavalkade? Jubileumskomiteen har flere stillinger som skal fylles, og vi vil gjerne at du skal søke vår komité.

Stillingene i jubileumskomiteén er:
Stæsj- og salgsansvarlig:
Jubileumskomiteen har en siste styreplass å fylle, og er på jakt etter en som kan organisere og gjennomføre innkjøp av merchandise, stæsj samt å koordinere billettsalg til arrangementene før jubileet. Stæsj- og salgsansvarlig kommer til å jobbe tett sammen med økonomi og PR, og vil ha muligheten til å sette sitt preg på alt fra daljer til whiskeyglass.

Revyansvarlig:
Tradisjon tro skal det settes opp en revykavalkade under jubileumsuka. Da dykker vi ned i arkivet til byggrevyen, og plukker ut sketsjer og sanger som fortjener å bli børstet støv av. Det ryktes allerede at flere Kyll.Inger kunne tenke seg å stå på revyscenen igjen. Vi søker en som vil planlegge og gjennomføre denne oppsetningen.

Antikvar:
Under Aarhønens Hundreårsjubileum ble det åpnet et stålskrin som inneholder Aarhønens arkiv fra 1913 – 1964. Her er det mye spennende historie, både om Aarhønen, Samfundet og Trondheim som studentby. Vi søker en som, sammen med leder for Jubkom, vil gå gjennom stålskrinet og sørge for at historien blir videreformidlet til alle Høyheter, Kyll.Inger og Æg-tech.

Arrangør:
I løpet av jubileumsuka skal det være mange arrangementer, og vi trenger deg for å få det til. Som arrangør vil dine oppgaver bestå av planlegging, koordinering, pynting, lage bordkort og diverse andre ting som må til for å få til jubileumsverdige arrangementer. Det skal arrangeres alt fra avslappet hyttetur til galla. Du som arrangør vil kunne velge å jobbe med det du ønsker, samtidig som du setter ditt preg på jubileet.