Bakgrunn for tildeling av Hederstegn:

Kim Paus var en engasjert sjel, både i AKT og i Krostyret.

Tittelforklaring:

Som del av krostyret fikk Kim etterhvert stillingen som Ølsjef, og var blant annet ansvarlig for å ha nok øl i kroa når det stod festligheter på programmet. Jobben var enkel nok, med Rema 1000 på Moholt innenfor passelig gangavstand.
Byggstudenter er tørste folk, så før en fest i 2006 hadde Paus kjøpt inn rikelig. Det var ølbokser nok til å fylle en hel handlevogn. Ettersom Kjelleren bokstavelig talt er rett over veien fra Rema, dyttet han handlevogna over gata og inn på studentbyen. Vel fremme i Moholt Allé 10 ble handlevogna buksert over dørstokkene og parkert på toppen av trappa mens Paus gikk ned for å låse opp døra inn til Byggkjelleren.
Mens han sto der og fiklet med nøklene, hørte han plutselig en lyd bak seg. Gulvet i første etasje var ikke like plant som han hadde trodd, og til Paus’ store overraskelse helte det svakt i retning trappa. Handlevogna fant det dermed for godt å prøve å komme seg inn i kroa på egen hånd. Paus hev seg til side mens 150 liter øl kom seilende ned trappa. Et øredøvende rabalder fulgte, med ølbokser som skvatt til alle kanter. Da det hele var over, så stedet mer ut som et sprengt bryggeri enn inngangspartiet til en anstendig kro. En vraket handlevogn og tre hundre ølbokser, de fleste nokså deformerte og en del av dem sprunget lekk, lå strødd over hele trapperommet.
«Du va’kke mye plan!» skrek Paus til gulvet over trappen. Dryppende av øl, og med begynnende blåmerker over hele kroppen, ringte han til kompiser for å få hjelp til å rydde opp. Ølboksene ble solgt i den tilstanden de var i. I ettertid gikk Paus til anskaffelse av mobiltelefon med vater.