Aarhønehytta er H.M. Aarhønen – bygningslinjens forening si hytte som ligger ved Åtollen i Selbu. Den stod ferdig 25. januar 2013 til linjeforeningens 100-årsjubileum og er bygget på dugnad av byggstudenter.

Hytta har 16 sengeplasser fordelt på tre hemser og to soverom. Det er ikke innlagt vann, men hytta har egen brønn. Solcellepanel og vindmølle gir strøm til belysning og til et 12V-uttak, så man f.eks. kan lade telefonen. Vedovn i stua og på tørkerommet sørger for at hytta blir god og varm. Kjøkkenet er utstyrt med to gasskomfyrer og alt nødvendig kjøkkenutstyr som trengs for å lage en bedre middag.

Aarhønehytta er i hovedsak for byggstudenter, både nåværende og utgåtte, og kan kun reserveres av disse. Eksterne gjester kan kun benytte hytta i følge med byggstudenter.

Hytta kan reserveres hver dag hele året gjennom, og det er åpent for reservering ti uker fram i tid. Hver onsdag kl. 12.00 vil ei ny uke være tilgjengelig for reservasjon. I helger (torsdag til søndag) kan man kun reservere sengeplasser. Det vil derfor være mulig for flere grupper å være der samtidig i helgene.

Laster kalender...
- Ledig
15
- Reservert
15
- Ubetalt reservasjon
15
- Inn/ut-sjekk

Nye studenter fra høst 2018 som ikke har bruker her kan reservere hytta ved å sende mail til hovmester@aarhonen.no

Dugnad på Aarhønehytta

Har du lyst på en hyggelig helg til Aarhønehytta i høst? Kjenner du dugnadsånden? Føler du at det...