Tidligere industrikontakten


Styret 2017-20178

Elise Sophie Christensen

Elise Sophie Christensen

Leder

Elise går i 3. klasse, og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som industriminister har Elise ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten.
E-post: elisesc@stud.ntnu.no

Kristoffer Torbjørnsen

Kristoffer Torbjørnsen

Næringslivsreperesentant

Kristoffer går i 5.klasse på Bygg og Anlegg. Han er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Han er ansvarlig for Næringslivsringens prosjekt PC-støtte, som deler ut PC-støtte til studentene ved Bygg- og miljøteknikk.
E-post: kritorb@stud.ntnu.no 

Ågot Bjotveit

Ågot Bjotveit

Økonomiansvarlig

Ågot går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som økonomiansvarlig har hun ansvar for å fakturere bedrifter og å føre regnskap. I tillegg skal hun samarbeide med organisasjonens øvrige økonomiansvarlige.
E-post: aagotbj@stud.ntnu.no

Eline Ølstad Male

Eline Ølstad Male

PR-ansvarlig

Eline går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvar for utforming av nettsiden og oppdatere informasjon som ligger der. Hun har også ansvar for Industrikontakten sin facebook-side og skal sørge for god synlighet og jevnlig oppdatering her.
E-post: elineom@stud.ntnu.no

Florentina Fejzi

Florentina Fejzi

Arrangementsansvarlig

Florentina går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvaret for arrangementer som ikke er bedriftspresentasjoner. Dette inkluderer sommerjobbkurs, byggeplassbesøk, OppByggIng og evt. andre/nye arrangementer.
E-post: florentf@stud.ntnu.no

Sondre Gran

Sondre Gran

Sponsorkoordinator

Sondre går i 3. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som sponsorkontakt har han ansvaret for alt av sponsorforespørsler som går til og fra H.M. Aarhønen. Sponsorkontakten skal være delaktig i fremforhandling av avtaler, og en støtte for grupper og gjenger i H.M. Aarhønen som trenger sponsorstøtte. Han har også ansvar for studentstøtten.
E-post: sondrgr@stud.ntnu.no

Heidi Storkås

Heidi Storkås

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Heidi går i 2. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som bedriftspresentasjonsansvarlig har hun ansvar for å booke bedrifter til bedriftspresentasjon. Dette gjøres mot slutten av hvert semester. Bedriftspresentasjonsansvarlig er også H.M. Aarhønens kontaktperson mot BPC.
E-post: heidstor@stud.ntnu.no

Sigrid Sande

Sigrid Sande

Innovasjonsansvarlig

Sigrid går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som innovasjonsansvarlig har hun ansvar for forbedringer i Industikontakten sine systemer og nye arrangementer. Hun har også rekrutteringsansvar, ved å ha ansvar for skolebesøk. I tillegg har hun ansvar for å legge ut stillingsannonser på nettsiden.
E-post: sigridfs@stud.ntnu.no

Vetle Gjesdal

Vetle Gjesdal

Koordinator

Vetle går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Han har ansvar for kommunikasjon mellom samarbeidspartnere. Han er også en kontaktperson for Teknologiporten og skal sørge for at alle bedriftspresentasjoner og arrangementer fra Teknologiporten blir lagt ut på nettsiden under Teknologiporten-fanen. I tillegg er han vår representant i linjesamarbeidet.
E-post: vetlesg@stud.ntnu.no

Styret 2016-2017


August Németh Winther

August Németh Winther

Leder

August går i 3. klasse, og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som leder har August ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten. I tillegg sitter han i hovedstyret for BPC, som er påloggingssystemet som Industrikontakten benytter til bedriftspresentasjoner.
E-post: augustnw@stud.ntnu.no

Guro Stokseth

Guro Stokseth

Styremedlem

Guro går i 3. klasse, og hun er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Hun sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Studentstøtte. Prosjektgruppen jobber for at studentene på bygg forblir på bygg. I tillegg sitter hun også i Linjesamarbeidet, et samarbeid mellom de ulike bedriftskomiteene på Gløshaugen.
E-post: gurostok@stud.ntnu.no

Maren Bysveen

Maren Bysveen

Styremedlem

Maren går i 5. klasse på veg, transport og geomatikk. Hun er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Hun sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Rekruttering. Prosjektgruppen jobber med å øke rekrutteringen av flere flinke studenter til Bygg- og miljøteknikk. Hun er også ansvarlig for å distribuere stillingsannonser fra bedrifter. I tillegg sitter hun som studentrepresentant i Næringslivsringens styre.
E-post: marenbys@stud.ntnu.no

Elise Sophie Christensen

Elise Sophie Christensen

Styremedlem

Elise går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Sommerjobbhjelpen. Prosjektgruppen jobber for at alle byggstudenter som ønsker det skal få relevant sommerjobb.
E-post: elisesc@stud.ntnu.no

Jonas Nybakk

Jonas Nybakk

Økonomiansvarlig

Jonas går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Han sørger for at økonomien til Industrikontakten er i orden. Jonas fører regnskap og fakturerer bedrifter slik at vi får penger inn til fondet.
E-post: jonasnyb@stud.ntnu.no

Kristoffer Torbjørnsen

Kristoffer Torbjørnsen

Nettansvarlig

Kristoffer går i 4.klasse på Bygg og Anlegg. Han er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som nettansvarlig har Kristoffer ansvar for at informasjonen på Industrikontaktens sider til en hver tid er korrekt. Han er også ansvarlig for Næringslivsringens prosjekt PC-støtte, for utdeling av PC-støtte til studentene ved Bygg- og miljøteknikk.
E-post: kritorb@stud.ntnu.no

Matilde Reinholdt Belsvik

Matilde Reinholdt Belsvik

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Matilde går i 3.klasse. Hun har ansvaret for å booke bedrifter, auditorium og spisested til bedriftspresentasjoner.
E-post: matildeb@stud.ntnu.no

Styret 2014-2015


Leiv Jørgen Husøy

Leiv Jørgen Husøy

Leder

Leiv Jørgen går i 5. klasse på veg, transport og geomatikk. Han er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som leder har Leiv Jørgen ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten. I tillegg sitter han i hovedstyret for BPC, som er påloggingssystemet som Industrikontakten benytter til bedriftspresentasjoner.
E-post: leivjorg(at)stud.ntnu.no

Ingeborg Louise Rønneberg

Ingeborg Louise Rønneberg

Styremedlem

Ingeborg går i 3. klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Hun sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Rekruttering. Prosjektgruppen jobber med å øke rekrutteringen av flere flinke studenter til Bygg- og miljøteknikk. Hun er også ansvarlig for å distribuere stillingsannonser fra bedrifter.
E-post: ingebolr(at)stud.ntnu.no

Nina Eklo Kjesbu

Nina Eklo Kjesbu

Styremedlem

Nina går 4. klasse bygg- og anleggsteknikk og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Nina sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Studentstøtte. Prosjektgruppen jobber for at studentene på bygg forblir på bygg. I tillegg sitter hun også i Linjesamarbeidet, et samarbeid mellom de ulike bedriftskomiteene på Gløshaugen.
E-post: ninaek(at)stud.ntnu.no

Rolf Christensen Andersen

Rolf Christensen Andersen

Styremedlem

Rolf går i 4.klasse konstruksjon og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Rolf sitter i Næringslivsringens prosjektgruppe Sommerjobbhjelpen. Prosjektgruppen jobber for at alle byggstudenter som ønsker det skal få relevant sommerjobb.
E-post: rolfca(at)stud.ntnu.no

Karine Gjersø

Karine Gjersø

Økonomiansvarlig

Karine går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Karine sørger for at økonomien til Industrikontakten er i orden. Hun fører regnskap og fakturerer bedrifter slik at vi får penger inn til fondet. I tillegg sitter hun som studentrepresentant i Næringslivsringens styre.
E-post: karinegj(at)stud.ntnu.no

Ola Hansen

Ola Hansen

Nettansvarlig

Ola går i 4.klasse konstruksjon og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som nettansvarlig har Ola ansvar for at informasjonen på Industrikontaktens sider til en hver tid er korrekt. Han er også ansvarlig for Næringslivsringens prosjekt PC-støtte, for utdeling av PC-støtte til studentene ved Bygg- og miljøteknikk.
E-post: olahan(at)stud.ntnu.no

Elisabeth Ødegård Teigen

Elisabeth Ødegård Teigen

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Elisabeth går i 3.klasse. Hun har ansvaret for å booke bedrifter, auditorium og spisested til bedriftspresentasjoner.
E-post: elisaot(at)stud.ntnu.no