Industrikontakten – Styret 2017-2018


Elise Sophie Christensen

Elise Sophie Christensen

Industriminister

Elise går i 3. klasse, og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som industriminister har Elise ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten.
E-post: elisesc@stud.ntnu.no

 

Jonas Nybakk

Jonas Nybakk

Rekrutteringsansvarlig

Jonas går i 4. klasse, og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som rekrutteringsansvarlig har han ansvar for arrangementer med bedrifter som ikke er bedriftspresentasjoner. Dette for eksempel i form av stand på stripa eller lerka og stillingsannonser fra bedriftene.
E-post: jonasnyb@stud.ntnu.no 

 

Kristoffer Torbjørnsen

Kristoffer Torbjørnsen

Næringslivsreperesentant

Kristoffer går i 5.klasse på Bygg og Anlegg. Han er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Han er ansvarlig for Næringslivsringens prosjekt PC-støtte, som deler ut PC-støtte til studentene ved Bygg- og miljøteknikk.
E-post: kritorb@stud.ntnu.no 

 

Ågot Bjotveit

Ågot Bjotveit

Økonomiansvarlig

Ågot går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som økonomiansvarlig har hun ansvar for å fakturere bedrifter og å føre regnskap. I tillegg skal hun samarbeide med organisasjonens øvrige økonomiansvarlige.
E-post: aagotbj@stud.ntnu.no

Eline Ølstad Male

Eline Ølstad Male

PR-ansvarlig

Eline går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvar for utforming av nettsiden og oppdatere informasjon som ligger der. Hun har også ansvar for Industrikontakten sin facebook-side og skal sørge for god synlighet og jevnlig oppdatering her.
E-post: elineom@stud.ntnu.no

Florentina Fejzi

Florentina Fejzi

Arrangementsansvarlig

Florentina går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvaret for arrangementer som ikke er bedriftspresentasjoner. Dette inkluderer sommerjobbkurs, byggeplassbesøk, OppByggIng og evt. andre/nye arrangementer.
E-post: florentf@stud.ntnu.no

Sondre Gran

Sondre Gran

Sponsorkoordinator

Sondre går i 3. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som sponsorkontakt har han ansvaret for alt av sponsorforespørsler som går til og fra H.M. Aarhønen. Sponsorkontakten skal være delaktig i fremforhandling av avtaler, og en støtte for grupper og gjenger i H.M. Aarhønen som trenger sponsorstøtte. Han har også ansvar for studentstøtten.
E-post: sondrgr@stud.ntnu.no

Heidi Storkås

Heidi Storkås

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Heidi går i 2. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som bedriftspresentasjonsansvarlig har hun ansvar for å booke bedrifter til bedriftspresentasjon. Dette gjøres mot slutten av hvert semester. Bedriftspresentasjonsansvarlig er også H.M. Aarhønens kontaktperson mot BPC.
E-post: heidstor@stud.ntnu.no

Sigrid Sande

Sigrid Sande

Innovasjonsansvarlig

Sigrid går i 3.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som innovasjonsansvarlig har hun ansvar for forbedringer i Industikontakten sine systemer og nye arrangementer. Hun har også rekrutteringsansvar, ved å ha ansvar for skolebesøk. I tillegg har hun ansvar for å legge ut stillingsannonser på nettsiden.
E-post: sigridfs@stud.ntnu.no

Vetle Gjesdal

Vetle Gjesdal

Koordinator

Vetle går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Han har ansvar for kommunikasjon mellom samarbeidspartnere. Han er også en kontaktperson for Teknologiporten og skal sørge for at alle bedriftspresentasjoner og arrangementer fra Teknologiporten blir lagt ut på nettsiden under Teknologiporten-fanen. I tillegg er han vår representant i linjesamarbeidet.
E-post: vetlesg@stud.ntnu.no