Industrikontakten – Styret 2018-2019


Eline Ølstad Male

Eline Ølstad Male

Industriminister

Eline går i 2. klasse, og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som industriminister har Eline ansvar for å kalle inn til møter og holde styr på alt og alle i Industrikontakten.

E-post: elineom@stud.ntnu.no

Florentina Fejzi

Florentina Fejzi

Innovasjonsansvarlig

Florentina går i 2.klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som innovasjonsansvarlig har hun ansvar for forbedringer i Industikontakten sine systemer og nye arrangementer.

E-post: florentf@stud.ntnu.no

Emilie Hansen

Emilie Hansen

Bedriftspresentasjonsansvarlig

Emilie går i 1. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som bedriftspresentasjonsansvarlig har hun ansvar for å rekvirere bedrifter til presentasjon, i tillegg til å være H.M. Aarhønens kontaktperson overfor BPC.

E-post: emiliha@stud.ntnu.no

Glenn Edson Bergstrøm

Glenn Edson Bergstrøm

Økonomiansvarlig

Glenn går i 2.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Som økonomiansvarlig har han ansvar for å fakturere bedrifter og å føre regnskap. I tillegg skal han samarbeide med Aarhønens øvrige økonomiansvarlige.

E-post: glenneb@stud.ntnu.no

 

Rikke Andvik Heimdal

Rikke Andvik Heimdal

Arrangementsansvarlig

Rikke går i 1.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvaret for arrangementer som ikke er bedriftspresentasjoner, som; sommerjobbkurs og byggeplassbesøk.

E-post: rikkeah@stud.ntnu.no

 

Vetle Solheim Gjesdal

Vetle Solheim Gjesdal

Sponsorkoordinator

Vetle går i 2. klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som sponsorkontakt har han ansvaret for alt av sponsorforespørsler som går til og fra H.M. Aarhønen. Sponsorkontakten skal være delaktig i fremforhandling av avtaler, og en støtte for grupper og gjenger i H.M. Aarhønen som trenger sponsorstøtte.

E-post: vetlesg@stud.ntnu.no

Heidi Storkås

Heidi Storkås

Koordinator

Heidi går i 2.klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som koordinator er hun vår representant i linjesamarbeidet og kontaktperson overfor Teknologiporten. I tillegg har hun et ansvar for rekruttering gjennom skolebesøk og stillingsannonser som publiseres på nettsiden.

E-post: heidstor@stud.ntnu.no

Sone August K. Nøkland

Sone August K. Nøkland

PR-sjef

Sone går i 4.klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Fungerer som markedsansvarlig for IK; utforming av nettsiden, informasjon og synlighet på Facebook, samt kontaktperson for øvrige henvendelser.

E-post: sanoklan@stud.ntnu.no

Kaia Lindheim

Kaia Lindheim

Motivasjonsansvarlig

Kaia går i 2. klasse og er inne i sitt første år i Industrikontakten. Hun har ansvaret for den årlige motivasjonsdagen; planlegging og gjennomføring.

E-post: kaialin@stud.ntnu.no

Sigrid Freihow Sande

Sigrid Freihow Sande

Styremedlem

Sigird går i 3.klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som styremedlem og tidligere innovasjonsansvarlig bidrar hun kollegiet med kunnskap og erfaring.

E-post: sigridfs@stud.ntnu.no

Ågot Bjotveit

Ågot Bjotveit

Styremedlem

Ågot går i 3.klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som styremedlem og tidligere økonomiansvarlig bidrar hun kollegiet med kunnskap og erfaring.

E-post: aagotbj@stud.ntnu.no

Sondre Gran

Sondre Gran

Styremedlem

Sondre går i 3.klasse og er inne i sitt andre år i Industrikontakten. Som styremedlem og tidligere sponsorkoordinator bidrar han kollegiet med kunnskap og erfaring.

E-post: sondrgr@stud.ntnu.no