Prosjekt Sommerjobbhjelpen

Sommerjobbhjelpen er et samarbeidstiltak mellom Industrikontakten og Næringslivsringen, der målet er at studenter ved studieprogrammet Bygg- og miljøteknikk skal få et tilbud om sommerjobb i løpet av våren 2018. Formålet med tiltaket er å øke mulighetene for en relevant sommerjobb. Dette skjer gjennom tett oppfølging og veiledning underveis i søknadsprosessen.

Sommerjobb er et forhold mellom den enkelte bedrift og studenten, og de aller fleste ordner dette på egen hånd. Dette er bra, og vi prøver på ingen måte å kontrollere eller bremse slike initiativ. Vi ønsker å gi de som ber om det, råd og veiledning underveis i søknadsprosessen. På denne måten håper vi at studentene skal utmerke seg i positiv retning underveis i søknadsprosessen, slik at bedriftene legger merke til dem og forhåpentligvis kommer med et jobbtilbud. På nettet er det lagt ut en liste over medlemsbedriftene i Næringslivsringen. Dette er bedrifter vi oppfordrer studentene å søke hos.

Krav du må oppfylle:

1: Registrere deg ved oppstartsmøtet ved å komme innom vår kontortid på Høna, eller sende en mail til florentf@stud.ntnu.no.

2: Søknadene du sender til bedriftene skal også sendes til sommerjobbhjelpen. Dette er for at vi skal kunne kontrollere at søknader faktisk blir sendt. Frist for innsending av søknader er 1.mars. Merk at flere bedrifter har søknadsfrist tidligere enn dette.

3: For å være kvalifisert til hjelp fra sommerjobbhjelpen må du søke hos minimum tre ulike bedrifter, på minimum to ulike geografiske lokasjoner.

Program:

Mandag 22.01 - Oppstartsmøte i S1, kl 16:15

Tirsdag 23.01 - Påmelding til prosjekt sommerjobbhjelpen

Onsdag 24.01 - CV og søknadskurs med Sif Løvdal fra AF gruppen

Tirsdag 27.02 - Intervjukurs med Trondheim Kommune

Subsea 7

Smørekoppen inviterer til bedriftspresentasjon med Subsea 7.

Subsea 7 is a world-leading seabed-to-surface engineering, construction and services contractor to the offshore energy industry.

We provide cost-effective technical solutions to enable the delivery of complex projects in all water depths and challenging environments.

Our vision is to be acknowledged by our clients, our people and our shareholders as the leading strategic partner in our market.

Det blir servert pizza i Kjel-kantina etter presentasjonen. Legg merke til at presentasjonen starter 18:00.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Sondre. Ved spørsmål, ta kontakt på e-post.

Skidag med Multiconsult

I forbindelse med jubileumsuka arrangerer Industrikontakten og Jubileumskomiteen skidag i Vassfjellet torsdag 1. februar, med Multiconsult. Skidagen er åpen for 1.-5. klasse.

Multiconsult er et av Norges største og eldste selskap innen rådgivning og prosjektering. Som det ligger i navnet, jobber Multiconsult innen mange ulike fagområder. Noen av disse er: konstruksjon, vei, jernbane, prosjektledelse og - styring, brann, vann og avløp, vannkraft, geoteknikk, energibruk og bygningsfysikk, akustikk. Den faglige bredden gjør oss i stand til å ta totalansvar for flerfaglige prosjekter, både store og små. I Multiconsult er tillit til medarbeiderne viktig, og vi erkjenner at medarbeiderne er den viktigste ressursen vi har. Det er fokus på trivsel på arbeidsplassen, for vi presterer best når vi har det bra! Vi skal være best på de vi driver med, og derfor trenger vi dyktige medarbeidere. Hvis du er engasjert, flink til å jobbe med andre, og glad i å ta ansvar, vil du trives godt med Multiconsult som arbeidsgiver. For mer informasjon, se www.multiconsult.no.

GENERELL INFORMASJON: Bussene går fra Lerkendalsbygget til Vassfjellet kl 09:00. Kle deg etter været. Dersom du ikke har ski/brett er dette mulig å leie i Vassfjellet. Multiconsult stiller med grilling, varm drikke og dagskort i Vassfjellet. Bussene går fra Vassfjellet kl 16:00 til Afterski på Skipslogen (ikke lov med medbrakt drikke på Skipslogen). ByggBang avslutter kvelden med en konsert.

MERK: Avmelding innen fredag 26.01, avmelding etter dette fører til prikk.

Ansvarlig for skidagen er Eline. For spørsmål, ta kontakt på e-post.

Rambøll-middag for vegstudenter

Til alle vegstudenter på bygg- og miljøteknikk!

Rambøll inviterer til bedriftspresentasjon i våre nye og flotte kontorlokaler på Nyhavna.

Vi vil orientere litt om Rambøll generelt, og hvordan vi blant annet legger til rette fornyutdannede i organisasjonen vår. Så vil vi fortelle om noen av våre pågående prosjekter. Det vil bli servert mat i vår kantine.

Det blir satt opp buss fra Gløshaugen og ned til Rambøll-kontoret.

JM Norge

Mer informasjon kommer

Bane NOR

Mer informasjon kommer

Standard Norge

Mer informasjon kommer

Asplan Viak

Mer info kommer

LNS

Mer informasjon kommer