Junior Ingeniør/Sivilingeniør Vann

Arbeidsgiver: Rambøll
Arbeidssted: Trondheim
Stillingstittel: Junior Ingeniør/Sivilingeniør Vann
Søknadsfrist: 07.01.2020

Vi inviterer deg til å ta i bruk din utdannelse som ingeniør eller sivilingeniør i vannfaget  i en stilling hvor du jobber løsningsorientert, initiativrikt og selvstendig under veiledning fra senior.. For denne rollen trenger du engasjement for faget og gjerne erfaring fra bransjen. Kunnskaper om ulike prosjekteringsverktøy er positivt. Vi søker etter en junior som enten kan ha fagbakgrunn innen infrastruktur, eller vannrensing. Er du vår nye junior ingeniør/sivilingeniør innen VA-infrastruktur eller vannrensing? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Vann avdeling
Som vår nye Junior ingeniør/sivilingeniør vann, blir du en del av Rambøll sitt kontor i Trondheim. Vannavdelingen i Trondheim har byens bredeste kompetansemiljø for vårt fag. Vår særegne ekspertise gjenspeiles i våre prosjekter som spenner over alt fra tradisjonell ledningsteknologi, hydrologi og vannrenseanlegg. Vi gir råd i alle prosjektfaser. Fra overordnet planlegging, detaljering og renovering, byggeledelse eller driftsoptimalisering. Dette gjør at du som ansatt hos oss, kan velge både variasjon og spissing av din kompetanse. Du får kollegaer som jobber i tilstøtende fagområder innen vann, og sammen tar vi på oss prestisjefylte prosjekter i vårt nærområde, der alle deler av vannfaget involveres. Øvrige fag på huset og Rambølls vannorganisasjon både nasjonalt og globalt sikrer tverrfaglig kompetanse .

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:’
Oppgaver innenfor VA-infrastruktur er for eksempel knyttet til tidligfaseplanlegging, prosjektering og ledelse av prosjekter i varierte oppdrag innen tradisjonell VA-prosjektering, NoDig, overvannsproblematikk og modellering av VA-systemer. Har du bakgrunn innen renseteknikk, vil du kunne bidra med prosjektering av både vannbehandlings- og avløpsrenseanlegg, driftsoptimalisering og overordnet planlegging for sikre vann- og avløpssystemer. Vi prioriterer bredde i arbeidsoppgaver for våre juniorer, og mener at praktiske ferdigheter og besøk i felt er en viktig del av kompetansen hos en rådgiver.

Vi støtter den faglige utviklingen din
Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:

  • Utdannelse i vannfaget, som master eller bachelor, innen enten VA-infrastruktur eller renseteknikk, utdanningsår 2020 eller tidligere.
  • Gjerne erfaring fra bransjen.
  • Erfaring fra prosjekteringsverktøy, fortrinnsvis Autocad, Novapoint, Revit og evt modelleringsprogrammer (Mike urban og annet).  
  • God skriftlig og muntlig kommunikasjon både på norsk (krav: B2) og engelsk.

I denne rollen vil det være en fordel om du også: brenner for faget, trives med ansvar og finner samarbeidsmuligheter både tverrfaglig og globalt. Vi søker etter deg som vil bidra med initiativ og glede til vårt særdeles gode arbeidsmiljø.

Velkommen til vår Vanndivisjon 
I Rambøll jobber et globalt team av vanneksperter for å sikre utviklingen av bærekraftige samfunn. Vi hjelper kundene våre å håndtere de største vannutfordringene deres, og leverer løsninger som ivaretar både mennesker og natur. Våre hovedområder omfatter klimatilpasning, landskapsarkitektur, infrastruktur for vann og avløp og forvaltning av vannressurser.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 07-01-2020. Stillingen tiltredes 17.august 2020, eller etter nærmere avtale.

Har du spørsmål?
Kontakt [Marion Trøan, telefon: 47234646, mail: marion.troan@ramboll.no]