Tidligere krostyrer


Krostyret 2015-2016

Hallvard Sømme Hotvedt

Hallvard Sømme Hotvedt

Krosjef

Hallvard Hotvedt er 23 år, går femte året Konstruksjon og er fra Sand. Sammen med Krogjengen og Krostyret er det Hallvard som skal planlegge og stelle i stand fester på Kroa, samt passe på at alle koser seg der. Han er tidligere Krogjengmedlem, og tok steget opp til Krosjef ved forrige generalforsamling.

Hanne Finsveen

Hanne Finsveen

Barsjef

Hanne Finsveen er 20 år og kommer fra Stavanger. Hun går i andreklasse på Bygg- og miljøteknikk. Hanne var medlem av Krogjengen i et halvt år før hun tok over ansvaret som Barsjef. Barsjefens største oppgave er å holde styr på Krogjengen, og sørge for at det alltid er nok Krogjengere på jobb.

Vilde Hellebust

Vilde Hellebust

Økonomiansvarlig

Vilde Hellebust er 21 år og kommer fra Oslo. Hun går i andreklasse på Bygg- og miljøteknikk. Vilde var medlem av Krogjengen i et halvt år før hun tok over ansvaret som Økonomiansvarlig. Kroa har et mål om å gå i null hvert år, det er derfor Vildes ansvar å holde oversikten over Kroas økonomi for å unngå uønskede overskudd.

Emilie Sofie Lesjø

Emilie Sofie Lesjø

Innkjøpsansvarlig

Emilie Sofie Lesjø er 22 år og kommer fra Aarhønefoss. Hun går i andreklasse på Bygg- og miljøteknikk. Emilie var medlem av Krogjengen i et halvt år før hun tok over ansvaret som innkjøpsansvarlig. Hovedoppgaven til innkjøpsansvarlig er å sørge for at kjøleskapene på Kroa aldri går tomme, og at byggstudentene har mye godt å velge i.

Krostyret 2014-2015


Bendik Fürst Mustad

Bendik Fürst Mustad

Krosjef

Bendik er 20 år og kommer fra Tigerstaden. I tillegg til å sitte i Hovedstyret er det hans ansvar å følge opp arbeidet de andre i Krostyret driver med. I tillegg er det er hans ansvar at kjelleren til bygningsfolket holder nok åpent. Hvis du har noen forslag til arrangementer som passer seg å ha der, setter han stor pris på forslag. Ta gjerne kontakt med han, enten via mail (krosjef@aarhonen.no) eller snakk med han face-to-face (ryktene sier at han er en trivelig kar).

Julie Sandli Danbolt

Julie Sandli Danbolt

Barsjef

Julie er 20 år og kommer fra den kunstige øya Jeløya, som ligger vest for Moss. Julie er barsjef på Kjelleren. Dette vil si at det er hun som setter opp vaktlister og generelt styrer med organiseringen der oppe. I tillegg er hun ansvarlig for at alt av blæsting er på stell, og hun har et tett samarbeid med Sjæfus Blæstus.

Juni Christine Myhre Foslie

Juni Christine Myhre Foslie

Økonomiansvarlig

Juni er 20 år og kommer fra Oslo. Som økonomiansvarlig er det Junis jobb å sørge for at økonomien til Kroa går i null. Det er dermed Junis ansvar å sørge for at alle betaler for seg og det er også hun som er ansvarlig for at bongsalg går knirkefritt.

Sofie Marie Steinkjer

Sofie Marie Steinkjer

Innkjøpsansvarlig

Sofie er 20 år og, til tross for hva etternavnet hennes skulle tilsi, kommer Sofie fra Trondheim. Sofie er innkjøpsansvarlig og har dermed ansvar for at det alltid er tilstrekkelig med væskeflyt på Aarhønekroa. Sofie har også tilgang på bil, noe Krostyret flittig benytter seg av.