Logg inn


Nye studenter vil få e-post med informasjon om opprettelse av bruker i løpet av uke 34. 

Velkommen!


…til aarhonen.no!  Vi er alltid interessert i din tilbakemelding, enten det er ris eller ros! Send gjerne inn en mail til nettmester@aarhonen.no for innspill.

FAQ


Invitasjonskoden fikk du i en mail fra nettmester@aarhonen.no. Merk at koden er klassespesifikk og at den ble sendt til din @stud.ntnu.no adresse.

  • Bygg- og miljøteknikk (Master, 5 år)
  • Bygg- og miljøteknikk (Master, 2 år)
  • Produktutvikling og produksjon (Master, 5 år)
  • Produktutvikling og produksjon (Master, 2 år)
  • Ingeniørvitenskap og IKT (Master, 5 år)

MERK: Det er kun «Bygg- og miljøteknikk (Master, 2 og 5 år)» som mottar invitasjonskode. Denne blir sendt ut ved studiestart. Dersom du har byttet over til Bygg- og Miljøteknikk fra et annet studieprogram og trenger invitasjonskode, ta kontakt med nettmester@aarhonen.no. Følger du ett av studieprogrammene på listen og ønsker bruker for å få tilgang til bedriftspresentasjoner må du også kontakte nettmester@aarhonen.no. Følger du et annet studieprogram enn de som er nevnt ovenfor og ønsker tilgang til bedriftspresentasjoner, kontakt industriminister@aarhonen.no.

For å kunne melde deg på bedriftpresentasjoner, bestille billetter, booke hytta og lese Spikers Kårner.

Brukernavnet ditt er det samme som for NTNU/it’s learning. Det som står foran @stud.ntnu.no
Merk: Passordet valgte du da opprettet bruker her på aarhonen.no, altså ikke nødvendigvis det samme som for NTNU/it’s learning kontoen din