Nyutdannet innen vann- og miljøteknikk? Vi i Ingenia vil gjerne høre fra deg!

Arbeidsgiver: Ingenia
Arbeidssted: Oslo
Stillingstittel: Rådgivende ingeniør, vann

Litt om oss:
Ingenia er rådgivende ingeniører innen VVS, energi- og miljøteknikk, VA-teknikk, overvannshåndtering og bygningsfysikk. Vi vokser stadig – i alt teller vi 40 medarbeidere som jobber og trives godt sammen i åpne og lyse lokaler i Oslo sentrum.

Hvorfor jobbe med VA i Ingenia?
Fordi vi har mange spenstige og givende utfordringer som vi tror du vil trives med. I tillegg til å arbeide med «ordinær» planlegging, prosjektering og oppfølging av vann-, avløp- og overvannsanlegg (som er selve essensen i det vi gjør), vil du også delta i vår nytenkning, videreutvikle våre visjoner og utfordre dagens etablerte løsninger. Blant annet jobber vi nå med å implementere nye og moderne overvannsløsninger. Vi har høstet gode erfaringer ved å samarbeide tettere enn vanlig med landskapsarkitekter, og vi deltar aktivt i pilotprosjekter.

Uavhengig av erfaringsnivået ditt vil du få systematisk opplæring – vi har for lengst skjønt at vårt viktigste konkurransefortrinn er selvstendige, kreative og faglig kompetente ingeniører. Du vil tidlig få mye ansvar og tillit, samtidig som vi vil gi deg all nødvendig støtte. Hos oss er ikke dette bare ord!!

Vi er kjent i bransjen for vårt gode og uformelle miljø. Kontraktsmessig tilbyr vi selvsagt konkurransedyktige betingelser.

Hvem er du?
Vi søker ingeniører/sivilingeniører. I utgangspunktet ønsker vi at du har erfaring med Novapoint/AutoCAD. Har du relevant arbeidserfaring fra VA-prosjekter er det veldig fint, men det viktigste er at du har engasjement og ikke minst vilje til å lære – og til å spre kunnskap og glede, både internt og eksternt. Gode norskkunnskaper både skriftlig og muntlig er dessuten nødvendig. Vær heller ikke redd for å utfordre oss på hva vi ser etter!

Send søknad og CV til Gunn Olsen på e-post: rekruttering@ingenia.no

Fra nyutdannede ønsker vi også foreløpig karakterutskrift fra relevante studier.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

Bli kjent med oss på nettsiden vår: ingenia.no