Ø. M. Fjeld søker sommerstudenter 2019

Er du en dyktig og ambisiøs student som ønsker en spennende sommer hvor du får testet ut det du har lært? Kunne du tenke deg å jobbe på et av våre prosjekter sommeren 2019?

Da bør vi ta en nærmere prat. Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere, og tilbyr nå en rekke sommerstudentstillinger til de rette kandidatene. Gjennom et sommeropphold i Ø.M. Fjeld vil du få god kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt.

Ø.M. Fjeld er en av Østlandets største byggentreprenører, og våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter. Oppdragene omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehus og kultur-/idrettsanlegg.

Felles for alle prosjektene er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer. Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å skape engasjement, dele kunnskap, lære av egne feil og lytte til omgivelsene. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld får du blant annet

  • mulighet til å bruke det du har lært
  • oppleve noen av landets mest spennende prosjekter
  • større utbytte av studiene gjennom økt forståelse
  • lære om bransjen i trygge omgivelser
  • knytte nettverk i bransjen, og med fremtidige arbeidsgivere
  • en spennende og meningsfull sommer

Fylker: Oslo, Akershus, Hedmark, Buskerud, Østfold, Oppland

Sted: Over hele Østlandet

Søknader/henvendelser

Har du spørsmål om, eller ønsker å søke på våre stillinger, ta kontakt med Odd Anders Amdahl (Leder for Kompetanse og Forbedring) på tlf 959 83 602 //  odam@omfjeld.no

Ø.M. Fjeld har to inntak av sommerstudenter. Frist for første inntak er 15. desember 2018, mens fristen for andre inntak er satt til 1. mars 2019. I praksis betyr dette at hvis du ikke får sommerjobb etter fristen den 15.desember, er du fortsatt aktuell for stillingene som besettes ved andre søknadsrunde.

Om Ø.M. Fjeld

Ø.M. Fjeld er en ledende entreprenør- og eiendomsutviklingsaktør på Østlandet med hovedkontor på Kongsvinger og regionkontorer på Romerike og Hamar, samt våre datterselskaper Asker Entreprenør, Evensen & Evensen og Wito. Ø.M. Fjeld er en familieeid virksomhet med lokal forankring som har historie tilbake til 1948. Ø.M. Fjeld har rundt 500 ansatte, inkl. våre datterselskaper.