Aarhønen søker nå ny Faddersjef og nye folk til Krogjengen, Ceremonigjengen, Teknisk undergruppe og Redactionen. Det kreves ingen forkunnskaper i noen av vervene.

Alt du trenger å gjøre for å søke er å fylle ut dette skjemaet.

Fristen for søknader er 7. september, kl 23:59. Etter søknadsfrist vil du fortløpende bli innkalt til intervju til gruppen(e) du har søkt deg til.

 

 

Faddersjef er leder for fadderkomitéen som blir tatt opp ved et senere opptak. Faddersjef skal, sammen med sin komité, arrangere fadderperioden for de nye studentene som kommer til oss etter neste sommer. Som faddersjef har du ansvar for planleggingen og gjennomføringen av en fadderperiode du selv kan forme slik du vil. Dette er et verv hvor du lærer mye om ledelse, planlegging av større arrangementer og samarbeid på tvers av linjeforeninger.

 

Krogjengen søker livlige og glade humørspredere som kan bistå Kroa i baren på quiz, fester og andre festligheter. De er også ansvarlig for Aarhønelekene, diverse arrangementer under fadderuka og mer. Det krever ingen tidligere barerfaring!

 

Ceremonigjengen arrangerer Aarhønens mer tradisjonelle arrangementer, som for eksempel Immball og Bursdagsfesten. Ceremonigjengen søker nye medlemmer som ønsker å være med å videreføre stolte tradisjoner, samtidig som man er med på å forme nye. Et verv her tar ikke mye tid, men hyggefaktoren er likevel svært høy!

 

Teknisk undergruppe er en nyoppstartet undergruppe som har ansvar for foreningens lydutstyr. Dette innebærer utleie, vedlikehold og annet arbeid rettet mot bruk og forvaltning av utstyr med høy kvalitet og potensiale.

 

Redactionen har ansvaret for all informasjon som skal ut til linjeforeningen. Vi søker engasjerte studenter som vil være med å bidra i vårt arbeid!

Spikers Kårner er linjeforeningsavisen vår og trenger skribenter, grafikere, fotografer, designere og korrekturlesere. Vi lager saker om alt mellom himmel og jord, humoristisk og saklig.

Nettsidene drives av engasjerte studenter som også bidrar til å drive mailinglistene og nettlagringen. Her vil man bli tett oppfulgt av Nettmester og det er et svært lærerikt verv!

Redactionen har også ansvar for å lage plakater og oppmerksomhet rundt arrangementene og begivenhetene Aarhønen lager gjennom hele året. Dette innebærer opplæring i photoshop og gode muligheter for oppfinnsomhet og kreativitet.

 

Har du flere spørsmål? Send en mail til lederen av den aktuelle gruppen med det du måtte lure på!

 

Krogjengen: krosjef@aarhonen.no

Ceremonigjengen: ceremonimester@aarhonen.no

Teknisk undergruppe: martin5@stud.ntnu.no

Redactionen: sjefredacteur@aarhonen.no

Avtroppende faddersjef: sarahml@stud.ntnu.no