PMS-styret


Nora Rydland Fjøsne

Nora Rydland Fjøsne

Nora er én av de to 1. klassingene i styret, og ønsker som resten av styret å organisere inspirerende arrangementer for byggjentene. Utenom studier liker hun å løpe, gå og stå på ski, og nyte mulighetene i Trondheim med venner.

Oda Tjetland

Oda Tjetland

Oda er fra Sandnes og går i 1. klasse. Når skolearbeidet er unnagjort er hun glad i kosekvelder, brettspill og fest og moro. Ellers er hun glad i å bake boller og kaker.

Tomine Vikse

Tomine Vikse

Tomine går i 2. klasse og er fra Haugesund. Hun har ansvar for å betale regninger og å sørge for at regnskapet til PMS er i orden. Når hun ikke er opptatt med skole er hun ofte å finne på kokkelerende på kjøkkenet eller ute i skog og mark.

Synne Søraunet Raaen

Synne Søraunet Raaen

Synne går i 3. klasse, og er en av to trøndere blant PMS-jentene.Hun er leder for PMS og har ansvar for å passe på at alt går som det skal. Ellers er hun glad i å spille håndball og å oppholde seg ved så mange høydemeter som mulig.

Stina Simensen

Stina Simensen

Stina er fra Kolbotn, går 4. klasse konstruksjonsteknikk og er PMS sitt rødhårede alibi. På fritiden liker Stina å sykle langt og å ro fort. For øyeblikket er hun på utveksling i skotland.

Yara Louisa Richani

Yara Louisa Richani

Yara Louisa går 4. klasse på bygg og anlegg. Hun liker best den ikke-faglige delen av våre arrangementer og er ivrig pådriver for sminkekurs og andre jentete aktiviteter. På fritiden gjør Yara Louisa alt hun kan for å slippe å lage mat, i tillegg til at hun synger i Bygg sitt kor Bjelkeklang.

Nina Eklo Kjesbu

Nina Eklo Kjesbu

Nina går 4. klasse bygg- og anleggsteknikk og er gjengens andre trønder, nærmere bestemt fra Verdal. Hun er for øyeblikket på utveksling i Argentina.