Rambøll søker nyutdannet geotekniker

Arbeidsgiver: Rambøll
Arbeidssted: Trondheim
Stillingstittel: Nyutdannet geotekniker
Søknadsfrist: 01.11.2019

Vi inviterer deg til å ta i bruk din  ferske fagkunnskap og nysgjerrighet i en stilling hvor du sammen med andre både fordyper deg i faglige detaljspørsmål og bryner deg i samspill med nye fag . For denne rollen trenger du  engasjement, selvstendighet og en fersk grad i geoteknikk. Oppstart vil være sommer/høst 2020 eller etter avtale. Er du vår nyutdannede geotekniker? Klikk på søkeknappen for å legge inn din søknad.

Inviting bright minds
Vil du bli utfordret faglig og utvikle ekspertisen din i et åpent, fleksibelt og samarbeidsorientert arbeidsmiljø? I Rambøll får du brukt din kunnskap til å skape et bedre samfunn og øke livskvaliteten for menneskene som bor der. Du blir en del av et globalt selskap som har vært i vekst siden oppstarten i 1945. Vi jobber sammen på prosjekter som bidrar til bærekraftig endring, både sosialt, økonomisk og for miljøet.

Bli en del av vår Geoteknikk avdeling
Som vår nyutdannede geotekniker blir du en del av  et ambisiøst miljø av ingeniører, arkitekter og planleggere og du vil bli involvert i interessante og krevende prosjekter. Geomiljøet i Rambøll er bygd opp av 4 avdelinger som jobber med geoteknikk, ingeniørgeologi og grunnundersøkelser. Dette inkluderer også et eget geoteknisk laboratorium. Vi er i dag ca 80 medarbeidere fordelt på kontorer i Trondheim, Oslo, Tønsberg, Kristiansand, Stavanger, Bergen, Finnsnes, og Longyearbyen, arbeidssted for stillingen er Trondheim. Som geotekniker hos oss vil du delta i spennende oppdrag innen bygg, anlegg og samferdsel sammen med noen av landets flinkeste geoteknikere.

Dine hovedoppgaver og ansvarsområder vil være:Planlegging, gjennomføring og rapportering av grunnundersøkelserProsjektering og rådgivningVidereutvikling av faget geoteknikk ved våre kontorerVi støtter den faglige utviklingen din
Medarbeiderne våre er vår viktigste ressurs, og den faglige veksten din en forutsetning for vår suksess. Fra du starter hos oss får du støtten du trenger for å utvikle deg videre. I denne rollen vil det faglige utgangspunktet ditt for eksempel være:Du motiveres av å utvikle gode løsninger for og sammen med oppdragsgiverne våre.Du brenner for smarte løsninger.Du ønsker å bli skikkelig god innen BIM-prosjektering.Du har initiativ og tar ansvar.Du har god norsk skriftlig og muntlig fremstillingsevne.I denne rollen vil det være en fordel om du også er engasjert og liker å ta ansvar, og at du trives med å utvikle andre og av å lære av andre. Du liker å jobbe både selvstendig og i team.  Vi skal ha tett og god kundekontakt i alle våre oppdrag og søker deg som både er god til å lytte og til å gi tilbakemeldinger.   

Velkommen til vår samferdselsdivisjon 
Rambølls 3000 samferdselseksperter samarbeider med myndigheter, entreprenører og kunder for å skape helhetlige samferdselsløsninger – fra flyplasser og broer til tunneler og jernbane. Vi jobber for å sikre at varer og mennesker kan transporteres så effektivt og bærekraftig som mulig. Vi har fokus på Smart Mobility, som løser transportutfordringer ved å integrere byplanlegging, digitalisering og samferdselsløsninger.

Rambøll i Norge
Rambøll er et av Norges ledende selskap innen rådgivende ingeniørtjenester, arkitektur og design. I Norge har vi 16 kontorer med tilsammen 1500 eksperter, som jobber tverrfaglig på store og små prosjekter. Hos oss kan du bidra til å skape innovative og bærekraftige løsninger til nytte for kunden, sluttbrukeren og samfunnet.

Slik søker du
Søk via nett, ved å trykke på søkeknappen og laste opp CV, søknad og annen relevant dokumentasjon. Vi ser frem til å høre fra deg. Søknadsfrist: 01.11.2019.

Har du spørsmål?
Kontakt [Per Arne Wangen, seksjonsleder, 477 56 721 eller Maj Bæverfjord, seksjonsleder, 915 94 332]