Om jobben

ÅF Advansia er ledende i Norge innen prosjekt- og byggeledelse av store, komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter. Vi er i dag 300 ansatte, de fleste med mastergrad innen bygg/tekniske fag. Våre medarbeidere jobber i team som representant for offentlige byggherrer i roller som prosjektledere og byggeledere. Vi har gjennom mange år videreutviklet vårt kvalitetssystem med utgangspunkt i praktisk erfaring fra prosjektene, og er sertifisert iht. ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001. Bærekraft, miljø og sikkerhet blir høyt prioritert.

For tiden bidrar vi i prosjekter som Kampflybasen Ørlandet, Storbylegevakten i Oslo, Beredskapssenteret, Campus Ås, nytt Munch-museum, Nye Deichmanske hovedbibliotek, LHL (Campus Gardermoen), Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, Powerhouse, Nye Nidarøhallen og BI i Trondhjem samt flere utdannings- og idrettsbygg, skoler og barnehager.

Vi søker sommertraineer for 2018! Som sommertrainee i ÅF Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Hvem er du?

Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere og ser derfor etter deg som har driv, er fremoverlent, nysgjerrig og omsorgsfull. Du trives i team, samarbeider godt og liker å spille andre gode. Som person er du trygg nok til å være selvstendig også i en opplæringsfase. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, og arbeider systematisk og løsningsorientert. Du tar ansvar!

Du må i tillegg ha følgende studiekompetanse:

  • 4. års student på et masterstudium (vi kan også vurdere 3. års studenter), relevante studieretninger
    • Bygg og miljøteknikk
    • Energi og miljøMaskin, studieretning VVS
    • Tekniske geofag – geologi
    • Ingeniørvitenskap og IKT
  • Har du bachelorgrad innen bygg/konstruksjon vil påbegynt masterstudium innenfor andre retninger også være relevant.

 

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å få hands-on erfaring fra byggeplass, lære av erfarne bygge- og prosjektledere, gode lønnsbetingelser samt mulighet for fast ansettelse etter endt studium.

Traineejobben har en varighet på 8-10 uker med oppstart medio juni og arbeidsstedet vil være på et prosjekt i Oslo/Akershus eller Midt-Norge.

Vi ber om at du sender et søknadsbrev hvor du skriver litt om din motivasjon for å jobbe hos oss, og at du sender CV med bilde samt vitnemål og attester.

Vi ser frem til motta din søknad!

Om selskapet

ÅF er et ingeniør- og konsulentselskap med oppdrag innen energi, industri og infrastruktur. Vi har siden 1895 bidratt til våre kunders utvikling og fremgang. Gjennom å kombinere ulike teknologiområder og kompetanser skaper vi lønnsomme, innovative og bærekraftige løsninger for en bedre fremtid. Vår base er i Europa men vår virksomhet og våre kunder finnes i hele verden.
ÅF – Innovation by experience.

Søknadfrist 24. november.

Kontaktperson: Hilde Bohinen, hilde.bohinen@afconsult.com.

Sted: Oslo og Trondheim.