[Stillingsannonse] Advansia Sommerjobb 2021

Sommerjobb 2021!

Har du lyst til å være med i ledelsen av byggeprosjekter? Test ut hverdagen som byggeleder i sommerjobb hos oss.

Som sommertrainee i Advansia vil du få jobbe som byggelederassistent og inngå i et team med en eller flere erfarne byggeledere. Arbeidet vil i all hovedsak bestå i oppfølging av entreprenører med tanke på kvalitet, økonomi, fremdrift og ikke minst SHA. Deltagelse i koordinering av alle entreprisene i prosjektet kan også være en del av byggelederassistentens oppgaver.

Advansia er ledende innen helhetlig prosjekt- og byggeledelse i bredden av komplekse landbaserte bygg- og anleggsprosjekter i Norge. Vi kombinerer vår samlede erfaring med velprøvd metodikk og ny teknologi for å skape bærekraftige løsninger for kundene og samfunnet.

Hvem er du? 

Vi ønsker å utvikle fremtidige ledere og ser derfor etter deg som har driv, er fremoverlent, nysgjerrig og omsorgsfull. Du trives i team, samarbeider godt og liker å spille andre gode. Som person er du trygg nok til å være selvstendig også i en opplæringsfase. Du kommuniserer tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig, og arbeider systematisk og løsningsorientert. Du tar ansvar!

Du må i tillegg ha følgende studiekompetanse:

 • 4-års student på et masterstudium. Relevante studieretninger kan være: 
  • Bygg og miljøteknikk
  • Energi og miljø
  • Maskin, studieretning VVS
  • Tekniske geofag – geologi
  • Ingeniørvitenskap og IKT 
 • Har du bachelorgrad innen bygg/konstruksjon vil påbegynt masterstudium innenfor andre retninger også kunne være relevant

Vi tilbyr

Vi tilbyr deg muligheten til å få hands-on erfaring fra byggeplass, lære av erfarne bygge- og prosjektledere, gode lønnsbetingelser samt mulighet for fast ansettelse etter endt studium. Traineejobben har en varighet på 8-10 uker med oppstart medio juni og arbeidsstedet vil være på et prosjekt i Osloområdet.

Vi ber om at du sender et søknadsbrev hvor du skriver litt om din motivasjon for å jobbe hos oss, og at du sender CV med bilde samt vitnemål og attester.

Frist 30.11.2020, vi ser frem til motta din søknad.

I tillegg til at jeg trivdes godt faglig på jobb vil jeg særlig trekke frem de hyggelige og fine folkene jeg jobbet med i Advansia. Det gode arbeidsmiljøet var det lille ekstra som gjorde at jeg gledet meg til å dra på jobb hver dag. Alt i alt hadde jeg en flott sommer, og jeg anbefaler andre som har lyst til å teste ut ferdighetene sine om å søke! ” Hilde Norang, sommertrainee på Campus ÅS 2020

“Jeg ble motivert til å søke sommerjobb i Advansia etter å ha snakket med tidligere sommertraineer. De fortalte at de hadde fått mye ansvar og spennende oppgaver i sin sommerjobb som assisterende byggeleder. Det var akkurat det jeg opplevde i min sommerjobb. I sommer var jeg så heldig å få jobbe på Prosjekt Nytt Nasjonalmuseum, et stort og komplekst prosjekt med mange aktører og høyt tempo. Allikevel ble jeg godt tatt imot på prosjektet og fikk mange arbeidsoppgaver allerede første uken. 

I et stort prosjekt er det mye å sette seg inn i, men samtidig får man muligheten til å lære mye på kort tid. Jeg fikk være med på det som skjedde ute på byggeplassen og fulgte opp fremdriften. Daglig var det nye beslutinger og vurderinger som måtte gjøres og selv som sommerstudent fikk jeg mulighet til å ta del i disse og diskutere med med de andre byggelederne. Dersom du trives med ansvar,  en varierende arbeidsdag og liker å være der det skjer bør du søke sommerjobb som sommertrainee i Advansia.” Sara Hegge, Sommertrainee på Nytt Nasjonalmuseum 2020.

“Utrolig spennende å få prøve seg i prosjektlederrollen, i et fremtidsrettet selskap som Advansia! Man får relevante arbeidsoppgaver, ansvar og god støtte fra hyggelige kollegaer! En sommer som absolutt ga mersmak og motivasjon for siste del av studiet!” Amalie Daltveit, assisterende prosjektleder Energisparekontrakter 2020.

AFRY Norge som Advansia er en del av, er en ingeniør- og arkitektvirksomhet innenfor bygg, infrastruktur, energi og industri. Tjenesteområdene inkluderer rådgivning innen prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, arkitektur, lysdesign og digitale løsninger. Selskapet har over 900 ansatte med kontorer i Oslo, Stavanger, Sarpsborg, Trondheim, Molde, Ålesund, Lillestrøm og Sandefjord. Selskapet er en del av det svenske AFRY-konsernet, som er ledende innen ingeniør, design og rådgivningstjenester. Selskapet utvikler fremtidsrettede, bærekraftige løsninger gjennom dyktige mennesker og teknologi. Med mer enn 17.000 dedikerte eksperter internasjonalt arbeider AFRY for å realisere verdier til kunder og samfunnet innen infrastruktur, industri og energi.

Søk her: https://afry.com/no-no/bli-med/ledige-stillinger?rmjob=592&rmlang=NO&rmpage=job

Kontaktperson

Jill Breisnes

406 29 284

Jill.breisnes@advansia.no