[stillingsannonse] Brekke & Strand Akustikk AS

Sommerjobb 2021?

I Brekke & Strand er vi eksperter på alt som har med lyd å gjøre.
Som det største én faglige selskapet innen akustikk i Norden og med over 1000 års sammenlagt yrkeserfaring jobber vi med noen av Norges og Sveriges mest spennende bygg-, industri-, energi- og samferdselsprosjekter; alt fra Vikingtidsmuseet til E18 prosjektering.

Vi leverer spisskompetanse innen akustikk, støy og vibrasjoner, og dette har vi gjort siden begynnelsen av nittitallet. Siden den gang har vi vokst til godt over hundre ansatte med en brennende interesse i å bidra positivt til miljøet rundt oss.
Vi ser etter deg som studerer til Sivilingeniør med spesialisering innen akustikk og vibrasjoner og er interessert i å jobbe hos oss sommeren 2021. I Norge har vi kontor i Oslo, Trondheim, Stavanger, Bergen og Kristiansand.

Vårt viktigste prinsipp er at du er velkommen akkurat som du er. Vi søker etter deg med personlig driv og stor grad av ansvarsfølelse. Du spiller på lag, er løsningsorientert og nysgjerrig.

For øvrig har du:

• Førerkort (B)
• Tålmodighet og godt humør
• Evnen til å uttrykke deg profesjonelt på norsk og engelsk, muntlig og skriftlig

Vi kan tilby deg:

• Et godt arbeidsmiljø (Great Place to Work © sertifisert siden 2016)
• En stimulerende arbeidsplass der du og ditt bidrag er høyt verdsatt
• Et sterkt fagmiljø med ukentlige samlinger

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen ovenfor og vil gjerne bidra til utviklingen av vår virksomhet, sender du din søknad til info@brekkestrand.no innen 30. november.
Navngi din e-post med «Sommerjobb som akustikkrådgiver».

Les mer her: https://brekkestrand.no/sommerjobb-2021/

Vi ser frem til å høre fra deg!