[Stillingsannonse] Fast stilling WK entreprenør

Stillingsannonse – fast stilling som prosjektingeniør I WK Entreprenør 
 
Vi bygger best i samspill med andre, dette er visjonen vi strekker oss etter. Vi lever etter verdiene våre; åpen, solid og engasjert
 
WK Entreprenør er i sterk vekst og trenger flere flinke folke med ambisjoner og nysgjerrighet. Kompetanse, oppfølging og tillit skaper stor trivsel hos oss. Til våre avdelinger i Oslo og Tønsberg søker vi nyutdannede prosjektingeniører med ambisjoner om å levere god kvalitet, til rett tid og med riktig pris. Du er en åpen og engasjerende sivilingeniør som skaper ambisiøse resultatmål i samspill med oppdragsgivere og kompetente kollegaer. Vi ønsker deg som drives av utfordringer i arbeidshverdagen og som søker utvikling av egne lederegenskaper.
 
Om WK Entreprenør
I 1954 ble WK etablert av Ludvig Wegger og Steffen Kvalsvik som en murmesterbedrift. Med tålmodighet, kløkt og pågangsmot ble bedriften bygget stein på stein. I dag kan vi med stolthet si at vårt heleide familieselskap WK Entreprenør har utviklet seg til å bli en solid totalentreprenør med snart 100 ansatte. Ut fra våre to avdelingskontor i Tønsberg og Oslo, dekker vi nå et markedsområde som strekker seg gjennom Telemark, Vestfold, Oslo og Viken. Vi leverer boliger, næringsbygg og offentlige prosjekter. Vi i WK Entreprenør AS er et familieeid entreprenørselskap som ble etablert i 1954 og som har utviklet seg til å bli en kompetent totalentreprenør med 90 ansatte fordelt i Tønsberg og Oslo. Vi er i sterk vekst og forventer økende oppdragsmengder fremover. Derfor vil vi alltid være på jakt etter nye, dyktige og engasjerte folk på WK-laget vårt. 
 
Vi er tverrfaglig sammensatt med både sivilingeniører, ingeniører, fagarbeidere, siviløkonomer og organisasjonsutviklere. Vi investerer mye i en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom onboardingprosesser, interne lederprogram og tett oppfølging. I tillegg arbeider vi for å oppnå en inkluderende kultur, spesifikt innen kjønnsbalanse og mangfold.Vi er ISO-sertifisert og legger stor vekt på helse, miljø og sikkerhet. Med status som lærlingbedrift har vi knyttet til oss lærlinger i tømrerfaget, slik at vi kan følge våre ansatte fra å ta fagbrevet til å bli ledere på byggeplassen.
 
Vi strekker oss etter vår visjon om å «bygge best i samspill med andre» og vi lever etter verdiene våre; åpen, solid og engasjert. Det viktigste for oss er medarbeidere og vi er stolte av å være kjent for å utvikle folka våre på en særdeles god måte.  Vi investerer mye i en systematisk utvikling av alle våre ansatte gjennom interne lederprogram, mentorprosesser og tett oppfølging både faglig og personlig. Folk hos oss bryr seg om bedriften, om byggeprosjektene og om hverandre.
 
Nå ser vi frem til å få søknad fra deg! Søknad og CV sendes innen 01.04.2022.

Ta kontakt med oss:

Espen Hobber Nilsen, avdelingsleder, Oslo
Mobil: 92 44 88 74
E-post: espen@wke.no

Markus Amland, avdelingsleder, Tønsberg 
Mobil: 93 22 91 19
E-post: markus@wke.no