[stillingsannonse] Fundament – Veidekke

Fundament – Veidekkes program for nyutdannede 
Verden er i kontinuerlig endring og i løpet av et langt arbeidsliv vil du møte på mange forandringer og utfordringer. Mest sannsynlig vil du endre jobb mange ganger i løpet av de neste 10 årene. I Veidekke gir vi deg tryggheten og kompetansen til å håndtere disse utfordringene og til å bygge din videre karriere i selskapet.

 • Arbeidssted
  • Hele landet
 • Selskap
  • Veidekke Infrastruktur
  • Veidekke Bygg
 • Søknadsfrist
  • 1. mars 2021

Veidekke relanserer sitt traineeprogram. Programmet heter Fundament og er for deg som kommer rett fra høyskole, universitet eller teknisk fagskole uten vesentlig arbeidserfaring. Fundament skal gi deg den aller beste starten på arbeidslivet og din fremtidige karriere i Veidekke.  

Den aller beste starten på arbeidslivet

Vi søker 50 nysgjerrige og engasjerte nyutdannede som ønsker å starte sin karriere hos oss.

I Veidekke vil du jobbe i produksjon på prosjekt, anlegg eller med driftskontrakter. Du vil delta på samlinger, webinarer og kurs med andre nyutdannede i regi av Fundament, i tillegg til dine daglige arbeidsoppgaver. Vi søker deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- og høyskolenivå.

Sammen skal vi sørge for at ditt utgangspunkt for utvikling og karriere er solid og stødig fra start. I løpet av dette året vektlegger vi erfaringsutveksling, nettverksbygging og selvledelse.

Du vil få faglig variasjon med oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil også kunne få ansvar innenfor f.eks. kontrakt, prosjekteringsledelse eller tilbud/anbud.

Vi har virksomhet i mange deler av landet, og kollegaer som ser frem til å bli kjent med deg. Søknadsfristen er 1. mars og oppstart vil være høsten 2021. Vi har fortløpende opptak, så vi anbefaler å være tidlig ute med å søke. 

En jobb som kan forandre verden?

Fundament er starten på resten av ditt arbeidsliv. Og kanskje blir du en av oss som hver dag jobber for å forandre verden til et litt bedre sted. Vi har satt oss klimamål i tråd med Parisavtalen og forpliktet oss til flere av FNs bærekraftsmål. Dette er mål vi tar med oss inn i våre prosjekter. Vi utvikler og leverer prosjekter innen samferdsel, infrastruktur, boliger, forretningsbygg og skoler, med de beste sertifiseringene. 

I Veidekke har vi påvirket samfunnsutviklingen siden 1936. Vi er stolt av vår historie, men det er mulighetene i dag og i fremtiden som driver oss. Du bør derfor være av den nysgjerrige typen som fascineres av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre.
Vi er Norges største entreprenør og påvirker samfunnet rundt oss i betydelig grad.

Vi har mange kloke hoder hos oss, men verden forandrer seg raskt og for å skape de endringene som må til, trenger vi hjelp fra de som tør å tenke nytt og stort. Vi trenger å bli utfordret og vår satsing på nyutdannede er nødvendig for å kunne løfte oss videre. Vi er avhengig av kontinuerlig tilførsel av pågangsmot og nysgjerrighet for å kunne ta de nødvendige skrittene som vi må ta i tiden fremover.

Vi elsker fag og folk

I Veidekke får du utvikle deg i tett samarbeid med andre. Hos oss er involvering og faglig sterke miljøer en helt sentral del av vår arbeidsplass. Noe av det som driver oss fremover som selskap er naturligvis menneskene. Den fremste utviklingsarenaen for deg som medarbeider i Veidekke, er på våre prosjekter, anlegg og driftskontrakter. Det er her, i kjernen av hva vi jobber med, du vil utvikle din påbegynte kompetanse. De utfordringene som møter alle våre medarbeidere daglig, gir erfaringer og kunnskap som ikke kan læres på annen måte. 

I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

I tillegg tilbyr vi:Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet. En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte Gode kollegaer. I Veidekke heier vi på hverandre og jobber konstant for å utvikle oss selv og de rundt oss.  Fadderordning Vi har et mantra om å «ha det gøy på jobben» hos oss. Vi snakker mer om det på jobbintervjuet.


Veidekke Bygg driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,4 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 700 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 1 200 funksjonærer.
Veidekke Infrastruktur driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 9,2 milliarder (2019), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 500 fagarbeidere og 800 funksjonærer.

Ikke vent med å søke. Vi rekrutterer gode kandidater løpende. Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 37 milliarder kroner, og halvparten av de 8 200 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.

Søk her: http://veidekke.no/jobb/ledige-stillinger/article34878.ece