[Stillingsannonse] Holte Consulting

Vi trenger flere nyutdannede sivilingeniører til vår avdeling for Rådgivning og Analyse!

Foretrekker du å være en av få snarere enn en i mengden?
Vil du være en av de få som får raskere ansvar enn alle andre? Det er nemlig en av fordelene med å begynne hos oss. Her i Holte Consulting er vi snaue 70 medarbeidere, som er en hel del færre enn mange av våre konkurrenter. Vi mener nemlig at kvalitet er viktigere enn kvantitet.
Som en av få nye medarbeidere vil du få ansvar tidlig. Ta vår kollega Helene, som fikk være med på kvalitetssikringen av et prosjekt til en verdi av 1,5 milliarder rett etter oppstart.
Du får også tettere oppfølging fra dine mer erfarne kolleger, og dermed også en brattere læringskurve. I tillegg er vi en av få virksomheter som har tilgang til vårt eget kursopplegg gjennom Holte Academy.

Hva kommer du til å jobbe med?
Hos oss får du kombinere din teknologiske bakgrunn med prosjektfaget for å oppnå god styring av prosjekter. Vi hjelper våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom rådgivning og støtte før prosjektene iverksettes. Vi kvalitetssikrer blant annet store offentlige prosjekter med en verdi på over en milliard kroner som må godkjennes av Stortinget. Vi utarbeider tiltak for å heve kvaliteten, redusere risiko og øke sjansen for et vellykket prosjekt.
Avdelingen for rådgivning og analyse (RA) i Holte Consulting sitter samlet i moderne kontorer på Skøyen. Oppdragene er ofte i team av to til seks av våre ansatte. Oppdragene spenner fra korte rådgivningsoppdrag til komplekse, krevende analyser. Som rådgiver kommer du til å delta i oppdrag for våre kunder, når de trenger hjelp til å etablere, styre eller evaluere et prosjekt. Som rådgiver kommer du ikke til å jobbe som ressurs i et prosjekt for en byggherre eller entreprenør, og rollen passer best for deg som ikke ønsker å jobbe fast på byggeplass. Vi gjennomfører hyppige kundemøter og befaringer, men hovedvekten av arbeidstiden er på kontoret. Som junior i vår RA-avdeling vil du komme borti oppdrag i mange ulike bransjer for mange ulike kunder. Du vil få opplæring i bruk av risikostyringsverktøy, samt få kursing i generell prosjektmetodikk.

Hva kan du forvente som nyutdannet hos oss?

 • Du vil lære deg hvordan det er å jobbe i prosjektform: hverdagen blir å hjelpe ulike organisasjoner med endringer for å sikre lønnsomhet og bærekraft for fremtiden
 • Muligheter for kompetanseutvikling innenfor prosjektfaget med kurs og sertifiseringer
 • Spennende og utfordrende prosjekter med stor samfunnsinteresse
 • Både et ungt og et erfarent miljø som er åpent, sosialt og inkluderende
 • Variasjon i type prosjekter på tvers av de bransjene vi jobber i: IT og telekom, energi, bygg- og anlegg.

KRAV TIL KOMPETANSE
Nå søker vi etter en handlekraftig nyutdannet eller femteklassing med følgende kvalifikasjoner:

 • Er sivilingeniør eller blir det i løpet av 2021
 • har gode faglige resultater
 • har evne til å forstå komplekse problemstillinger
 • klarer å kombinere forståelsen av krav med pragmatisk forbedringsarbeid
 • håndterer og formidler komplisert problemstillinger på en enkel og forståelig måte
 • kan lede og delta i prosjektarbeid og team, men liker også å jobbe alene og selvstendig
 • har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne på norsk og engelsk

Du bør ha følgende personlige egenskaper:

 • Du er nøyaktig og opptatt av kvalitet i det du leverer, samtidig som du kan løfte blikket og se helhetsbildet.
 • Du er samarbeidsorientert med fokus på gode relasjoner.
 • Du har sterk integritet og tar ansvar for egne resultater.
 • Du har høy gjennomføringsevne, planlegger fremover og er løsningsorientert.
 • Du har en kommersiell tankegang.
 • Du er analytisk og metodisk, og forstår raskt komplekse spørsmål.
 • Du er systematisk og har stor arbeidskapasitet.

OM SELSKAPET
I Holte Consulting er vi færre enn hos de fleste andre, da vi mener det er en viss sammenheng mellom kvalitet og kvantitet. Nåløyet er trangt hos oss, da vi leter etter en helt spesiell kombinasjon av kompetanse og personlige egenskaper som dels skal passe inn og dels skal bringe inn noe nytt til oss.
Vi er en sosial og sporty gjeng som (utenom pandemitilstand) drar på turer til inn- og utland. Men frykt ikke, du skal få lov til å være en av de få som ikke blir med på topptur. Så fremt du hoster opp en god unnskyldning. Vi holder til sentralt på Skøyen, og er en av få i bransjen som eies 100 % av de ansatte og som tilbyr alle medarbeidere muligheten til å bli deleier.
I tillegg til å bemanne prosjekter, hjelper vi våre kunder med å skape gode beslutningsgrunnlag gjennom analyser, rådgivning og beslutningsstøtte før prosjektene implementeres.
Vi har hjerte for prosjekt, kanskje har du også det?

Søk her: https://emp.jobylon.com/jobs/65934-holte-consulting-vi-trenger-flere-nyutdannede-sivilingeniorer-til-var-avdeling-for-radgivning-og-analyse-soknader-vurderes-fortlopende/