[Stillingsannonse] Prosjektingeniører Ø.M. Fjeld

Prosjektingeniører

Venter du på å få slippe til? Hos oss får du sjansen.

Er du en nyutdannet ingeniør eller sivilingeniør som ønsker å bygge karrieren din hos en arbeidsgiver som gir deg ansvar tidlig, og som belønner innsats og lederegenskaper?

Ø.M. Fjeld er en av Østlandets ledende byggentreprenører som er lokalt til stede over hele Østlandet. Kulturen vår er preget av skyhøyt engasjement og høyt eierskap, og vi søker deg som drives av dette. Våre medarbeidere får jobbe med flere av landets mest utfordrende byggeprosjekter som omfatter alt fra store boligprosjekter og kjøpesentre til skoler, sykehjem og kultur-/idrettsanlegg med høye miljøambisjoner.

Variasjonen er med andre ord stor, men felles for alle prosjektene våre er viktigheten av lagarbeid, solide kunnskaper og evnen til å løse alle typer utfordringer.

Vår erfaring er at god ledelse har lite med alder å gjøre. Lederskap handler om evnen til å skape engasjement, dele kunnskap, lære av egne feil og lytte til omgivelsene. Derfor har vi da heller ingen nedre aldersgrense for ledere.

Som ansatt i Ø.M. Fjeld får du blant annet

  • Tidlig ansvar og utfordringer
  • Mulighet til å bruke den teoretiske kunnskapen du har i praksis
  • Jobbe med noen av landets største og mest spennende prosjekter
  • Oppfølging gjennom «Fjeldklatreren» – Ø.M. Fjeld sitt utviklingsprogram for prosjektingeniører
  • Kollegaer som oppmuntrer og tar vare på hverandre
  • Anledning til å «stige i gradene» gjennom å ta ansvar
  • Konkurransedyktige vilkår

Søknader/henvendelser

Søknad eller spørsmål om stillingene vi tilbyr nyutdannede studenter sommeren 2021, rettes til Kaja Maaø (Rådgiver Rekruttering og Kompetanse) på kama@omfjeld.no // tlf 406 12 802 innen 1. Mars 2021.