[Stillingsannonse] sommerjobb i Backe

Har du lyst til å jobbe sammen med oss i Backe sommeren 2022?

Hver sommer har en gjeng dyktige og lærevillige ingeniørstudenter jobb i våre selskaper og for sommeren 2022 søker vi i Backe nysgjerrige og engasjerte studenter til å jobbe sammen med oss i våre prosjekter.

Som sommerstudent hos oss får du omsatt teori til praksis, du får kjennskap til byggebransjen og innsikt i hvordan det er å jobbe i et av våre prosjekter. Vi gir deg relevant arbeidserfaring og verdifull kompetanse som er nyttig videre. Du får varierte arbeidsoppgaver i ett av våre prosjektteam med et uformelt og godt arbeidsmiljø og ikke minst, vi får mulighet til å bli kjent med deg.

I Backe skal flinke folk trives og vil du være med å bidra til å bygge verdier i små og store samfunn vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver vil være:

Du får varierte arbeidsoppgaver, innsikt i hvordan vi driver prosjektene våre og du blir en del av teamet i et av våre spennende prosjekter, selvfølgelig med tett oppfølging av erfarne kollegaer.

Dine kvalifikasjoner:

Du er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag, du har interesse for byggfaget og har stort engasjement, pågangsmot og arbeidslyst. 

Og du; det er en selvfølge for oss at du er stolt bærer av Backe”s verdier; pålitelig, ærlig og faglig dyktig. 

Hvem er du?

Vi ønsker at du tar initiativ og bidrar til et godt arbeidsmiljø. 

Du liker å jobbe i team, er nysgjerrig på nye oppgaver og på Backe og har lyst til å bli bedre kjent med oss. 

Bli en av oss neste sommer!

Vi tilbyr deg en spennende og lærerik sommer sammen med oss som gir deg et godt innblikk i hvordan vi jobber i våre prosjekter.

Varigheten på sommerjobben blir vi enig om sammen.

For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere din personalia, legge ved CV og karakterutskrift og skrive et søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.
Siden vi er representert geografisk i hele Sør Norge, det er viktig at du skriver hvor i landet du søker jobb.

Se hvor vi er representert på http://www.backe.no/selskaper

Backe er et norsk familieeid boligutviklings- og entreprenørselskap som utvikler og bygger yrkesbygg og boliger for mennesker i alle faser av livet. 

Backe rigger seg for fremtiden med stor satsning på digitalisering, kompetanse og bærekraft – og har store ambisjoner for fremtidens byggenæring. Med de samme grunnverdiene som for 75 år siden, er det å være faglig dyktig, ærlig og pålitelig godt forankret i bedriftskulturen. Konsernet omsatte i 2020 for ca. 4,5 milliarder kroner og har nærmere 800 medarbeidere over hele landet.