[Stillingsannonse] Sommerjobb i Backe

Sommerjobb i Backe! 

  • Antall stillinger: 20
  • Stillingsfunksjon: Ingeniør / Bygge- og anleggsteknikk

Hver sommer har en gjeng dyktige og lærevillige ingeniørstudenter jobb i våre selskaper og for sommeren 2021 søker vi i Backe nysgjerrige og engasjerte ingeniørstudenter til sommerjobb hos oss!.

Hos oss får du omsatt teori til praksis, du får kjennskap til byggebransjen og innsikt i hvordan det er å jobbe i et av våre prosjekter. Vi gir deg relevant arbeidserfaring og verdifull kompetanse og du får varierte arbeidsoppgaver i prosjektteamet i et uformelt og godt arbeidsmiljø og ikke minst, vi får mulighet til å bli kjent med deg.

I Backe skal flinke folk trives og vil du være med å bidra til å bygge verdier i små og store samfunn vil vi gjerne høre fra deg!

Arbeidsoppgaver

Du får varierte arbeidsoppgaver, innsikt i hvordan vi driver prosjektene våre og du blir en del av teamet i et av våre spennende prosjekter, selvfølgelig med tett oppfølging av erfarne kollegaer.

Kvalifikasjoner

Du er under utdanning med en bachelor- eller mastergrad innenfor relevante ingeniørfag, du har interesse for byggfaget og har stort engasjement, pågangsmot og arbeidslyst. 

Og du; det er en selvfølge for oss at du er stolt bærer av Backes verdier; pålitelig, ærlig og faglig dyktig. 

Personlige egenskaper

Vi ønsker at du tar initiativ og bidrar til godt arbeidsmiljø, du liker å jobbe i team, er nysgjerrig på nye oppgaver og på Backe og har lyst til å bli bedre kjent med oss. 

Vi tilbyr

En spennende og lærerik sommer sammen med oss som gir deg et godt innblikk i hvordan vi jobber i våre prosjekter.
Varigheten på sommerjobben blir vi enig om sammen.

For at din søknad skal bli vurdert ber vi deg registrere din personalia, legge ved CV og karakterutskrift og skriv et søknadsbrev om hvorfor du ønsker sommerjobb hos oss.

Siden vi er representert geografisk i hele Sør Norge, det er viktig at du skriver hvor i landet du søker jobb.

Se hvor vi er representert på www.backe.no/selskaper  

Om arbeidsgiveren

Backe skaper verdi i små og store samfunn gjennom entreprenørvirksomhet, prosjektutvikling og eiendomsforvaltning. Et godt omdømme, høy kompetanse og lønnsom vekst skal bidra til at Backe blir anerkjent som landets ledende selskap i entreprenør- og anleggsbransjen. Familieeide AS Backe omfatter virksomhetene Backe Entreprenør, Backe Prosjekt, Backe Eiendom og maskinutleiefirmaet BAS. Konsernet omsatte i 2019 for ca 4 milliarder kroner og har nærmere 850 medarbeidere over hele landet. Backe bygger offentlige bygg til omsorgs- og skolesektoren, næringsbygg, og boliger for mennesker i alle faser av livet. Selskapet har omfattende erfaring med offentlig-privat samarbeid. Lokal kunnskap og tilstedeværelse har vært bærebjelken i Backes entreprenørvirksomhet i over 70 år. Nærhet til lokalsamfunn landet rundt vil fremdeles være viktig, samtidig som vi gjennom satsingen Ett Backe utnytter en offensiv strategi for digitalisering av både entreprenør- og prosjektutviklingsvirksomheten, med mål om et sømløst samarbeid med partnere og leverandører og utvikling av bærekraftige bygg for oppdragsgivere i privat og offentlig sektor.

Søk her: https://candidate.webcruiter.com/nb-no/Account/SpaLogin?ReturnUrl=%2Fcv%3Fadvertid%3D4296679988%26language%3Dnb%26link_source_id%3D1