[Stillingsannonse] Sommerjobb Ø.M. Fjeld

Praktisk erfaring i sommer?

Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende sommer hvor du får testet ut det du har lært på skolen i praksis? Er du sulten på erfaring og flink til å tilegne deg ny kunnskap?

Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere og tilbyr hver sommer et lærerikt og spennende program til de rette kandidatene. Hos oss får du bruke det du har lært på skolebenken, samtidig som du vil få masse praktisk erfaring fra spennende prosjekter. Av deg forventer vi nysgjerrighet, engasjement og lærevillighet, og du vil få mange muligheter til å prøve og feile (og lykkes). Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld vil du få god kjennskap til bransjen og et godt innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld-konsernet får du blant annet

  • Mulighet til å bruke den teoretiske kunnskapen din i praksis
  • Tilegne deg masse praktisk erfaring fra en av landets største byggentreprenører
  • Oppleve noen av landets største og mest spennende prosjekter
  • Knytte nettverk i bransjen og med fremtidige arbeidsgivere
  • Bli en del av et sammensveiset miljø med kollegaer som oppmuntrer og tar vare på hverandre.
  • Møte andre sommerstudenter gjennom flere sosiale samlinger

Når kan du søke?

Søknadsfristen er 1. mars 2020. Grunnet situasjonen med Covid 19 og utsettelse av flere karrierearrangementer kan søknadsfristen bli utvidet, men vi ønsker at du søker snarest dersom en stilling som sommerstudent hos Ø.M Fjeld virker interessant.

Vi vurderer kandidater etter personlighet og egnethet, ikke ut ifra skolekarakterer, og svarer alltid våre søkere uansett utfall.

Søknader/henvendelser

Har du spørsmål om, eller ønsker å søke på våre stillinger, ta kontakt med Kaja Maaø (Rådgiver Rekruttering og Kompetanse) på e-post kama@omfjeld.no eller tlf 406 12 802. Vi ser frem til å motta en oppdatert CV og søknadsbrev fra deg!

Vil du vite mer om oss? Følg oss på Instagram @om_fjeld der du blant annet kan lese om erfaringene til andre sommerstudenter!