Hei,
 
Vi vil gjerne invitere deg til årets studentkveld til HENT AS.
 
HENT AS er en nordisk aktør som gjennomfører alle typer byggeprosjekter. Hovedkontor er i Trondheim, med avdelingskontorer i Oslo, Bergen, Ålesund, Bodø, Hamar, Horten og Hønefoss. HENT AB er etablert i Stockholm og Malmö og HENT Danmark A/S i København.  Selskapet har levert en rekke store byggeprosjekter til både offentlige og private utbyggere over hele landet. HENT har gjennomført mange store samspillsprosjekter og utviklet en egen gjennomføringsmodell for disse kalt “HENT Totalverdi”. HENT AS har i dag va. 80 pågående prosjekter, omsetning 2017 var på 7 mrd.
 
HENT ansetter årlig ca. 40 nyutdannede ingeniører og sivilingeniører hele konsernet. Vi tilbyr gode muligheter for utvikling og karriere, samt utfordrede og varierte arbeidsoppgaver.
 
Agenda:
Presentasjon av HENT og mulige karrieremuligheter, mingling, servering av mat og drikke. Det vil også bli mulighet for speedintervju for de som ønsker det.
Bor du i Trondheim, men søker jobb i Oslo kan du også være med på studentkvelden i Trondheim.
 
Dato:
22 oktober Trondheim
29 oktober Oslo
 
Klokken: 17:00
 
Arrangementet er fortrinnsvis for 3. klasse (bachelor) og 5. klasse (master), altså avgangselever. Påmelding på e-post til Grete Svartvatn – grete.svartvatn@hent.no – Skriv gjerne i påmeldingen hvilken by/rolle du søker jobb i. Skulle det være noe du lurer på er det bare å ta kontakt. Frist for påmelding: 12 oktober.
 
Velkommen til oss!