Hovedstyret


Hovedstyrets arbeidsoppgaver

Linjeforeningen Hennes Majestet Aarhønens drift er organisert i de fem styrene Hovedstyret, Krostyret, Industrikontakten, Hyttestyret og AKT, Aarhønens Kulturelle Teater. Den daglige driften er det Hovedstyret som tar seg av. Hovedstyrets største og viktigste oppgave er fadderperioden, men det er også andre små og store arrangementer de har ansvaret for:

ÅL (Aarhønelekene)

En dag i mars tar Hovedstyret og Krostyret med seg Hennes Majestets undersåtter ut i Bymarka for å leke i snøen. Det rigges til en bar og Krostyret stiller med grill til fritt bruk. Her arrangeres det tradisjonsrike konkurranser i skihopp og langrenn samt andre utenomidrettslige tevlinger. Når kvelden nærmer seg trekker alle inn til Studenterhytta for å ta badstu, spise middag og teste dansegulvet.

Fadderperioden

For å ønske De Raatne Æg (de nye første- og fjerdeårsstudentene) velkommen arrangeres det hvert år fadderperiode. I denne perioden får de nye studentene muligheten til å bli bedre kjent med hverandre, studiet og linjeforeningen. Tidligere år har det vært arrangementer som quiz, omvisning i Nidarosdomen, langåpent på Aarhønekroa og rebusløp i Midtbyen, men dette varierer fra år til år.

Åretur

I januar setter Hovedstyret i stand tur til skiparadiset Åre i Sverige. Det settes opp buss fra skolen og byggstudentene får bo i hytter eller leiligheter i Åre en snau uke. Der kan de stå på ski og se hva utelivet i Åre har å by på.

17. mai

Hovedstyret disker opp med felles frokost før alle byggstudenter vandrer til sentrum for å gå i samlet tropp under Hennes Majestets fane i borgertoget. En velfortjent pause i eksamenslesingen.

Immatrikuleringsball

Denne festen er til ære for De Raatne Æg, men og åpen for andre Æg Tech og Kyll.Ing.er. Det skal feires at de er immatrikulert som studenter på NTNU og De Raatne Æg får vite resultatet av de store Prøvelsene. Representanter fra andre linjeforeninger inviteres også for å kaste glans over arrangementet.

Bursdagsfesten

31. januar fyller Hennes Majestet år og dette må feires. Den store festen går som regel av stabelen i midten av februar og er et staselig arrangement det er synd å gå glipp av. Tidligere på kvelden går det og an å få med seg siste forestilling av byggrevyen som AKT setter opp hvert år. Et av de tradisjonsrike innslagene på Bursdagsfesten er den store Rettssaken. Her skal utvalgte personer som har nedlagt en bemerkelsesverdig innsats for byggstudenter få prøve sine saker for retten. Deres saker er som regel av så graverende art at den eneste løsningen er de må tildeles tittelen Høyhet med en eller flere grener av Hennes Majestets Smertes Leie.

Hovedstyret 2018-2019


Maren Mood

Maren Mood

Kanzler

E-post:
kanzler@aarhonen.no

Marie Bjørndal

Marie Bjørndal

Vice-Kanzler

E-post:
vicekanzler@aarhonen.no

Anna Dørheim

Anna Dørheim

Ceremonimester

E-post:
ceremonimester@aarhonen.no

 

 

Halvard Eiesland

Halvard Eiesland

Skogvokter

E-post:
skogvokter@aarhonen.no

Erik Hjertnes Nygaard

Erik Hjertnes Nygaard

Sjefredacteur

E-post:
sjefredacteur@aarhonen.no

Daniel Martens Pedersen

Daniel Martens Pedersen

Financeminister

E-post:
financeminister@aarhonen.no

 

Guro Prestegårdshus

Guro Prestegårdshus

Notarius Publicus

E-post:
notarius@aarhonen.no

Eline Ølstad Male

Eline Ølstad Male

Industriminister

E-post:
industriminister@aarhonen.no