Trainee i Veidekke 2020?

Arbeidsgiver: Veidekke konsert
Arbeidssted: Hele landet
Stillingstittel: Trainee
Søknadsfrist: 20.12.2019
Inntredelse: Etter avtale
Søk på veidekkes nettside:http://veidekke.no/jobb/ledige-stillinger/article31646.ece

Kunne du tenke deg en jobb som kan forandre verden? Da bør du bli trainee i Veidekke!

Vi søker 70 kandidater til toårig traineeordning med oppstart høsten 2020. Men skynd deg, vi har løpende opptak og rekrutterer fortløpende utover høsten. Vi søker deg som er nyutdannet sivilingeniør, byggingeniør, høyskoleingeniør eller har annen teknisk utdannelse på universitets- og høyskolenivå.

Fremtiden byr på mye spennende, og hos Veidekke er du i fremste rekke når den kommer. Vi gir deg en god start på karrieren, samtidig som du får være med på å forme morgendagens samfunn. Som trainee får du jobbe på spennende prosjekter, og muligheten til å raskt stige inn i en lederrolle.

Profil

Vi har over 200 pågående prosjekter til enhver tid i Norge, noen av de med milliarder i omsetningsstørrelse. Vi skaffer, utvikler og gjennomfører prosjekter med mange aktører også utenfor Veidekke. Nært samarbeid og tidlig involvering av kunder, rådgivere, partnere er vår store styrke. For deg betyr dette at du må trives med å jobbe i team. Du tar initiativ og involverer de omkring deg og du snakker godt med kollegaer på alle nivåer.

Du bør være av den nysgjerrige typen. Du lar deg fascinere av ny teknologi og hvordan den kan brukes på nye og lønnsomme måter, og du vet hvor verdifullt det er å dele kunnskap og idéer med andre. Fremtiden kommer til å gi deg store muligheter hos oss, og da må du gripe dem.

Resultater og kvalitet i alle ledd er viktig for deg. Godt håndverk og faglig integritet er egenskaper vi setter høyt.

Fremtiden må være bærekraftig. Derfor har vi forpliktet oss til FNs togradersmål, og det tar vi med oss inn i våre prosjekter. Så det er bra hvis du deler dette målet med oss. Vi har mange miljøprosjekter innen samferdsel, infrastruktur, boliger, forretningsbygg og skoler, for å nevne noen.

Vårt traineeprogram

Som trainee vil du jobbe på eller for ett av våre prosjekter i fast ansettelse. Du får utvikle deg i Norges største og ledende kompetansemiljø i byggenæringen, og du vil få tett oppfølging. Når du er ferdig som trainee, forventer vi at du er klar til å starte på et karriereløp frem mot å bli leder eller å få en sentral fagstilling. For å komme deg dit, tilbyr vi faglig variasjon som f. eks:

 • driftsoppfølging
 • produksjonsplanlegging
 • kontrakt
 • HMS
 • kvalitetssikring
 • prosjekteringsledelse
 • tilbuds-/anbudsteam
 • kalkulasjon
 • stikning og landmåling
 • innkjøp
 • støtte til prosjekt- og anleggsledelse

Du skal tross alt inn i en jobb som kan være med å forandre verden, derfor forbereder vi deg godt på nettopp det.

Du vil delta på fire samlinger. Her møter du andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram. Du vil også få en erfaren mentor som støtter og veileder deg underveis i traineeperioden.

I tillegg tilbyr vi

 • Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier vi ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.
 • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst, og et selskap som satser på egne ansatte.
 • Gode kollegaer. I Veidekke heier vi på hverandre og jobber konstant for å utvikle oss selv og de rundt oss.
 • Vi har et mantra om å «ha det gøy på jobben» hos oss. Vi snakker mer om det på jobbintervjuet.

Ikke vent med å søke. Vi rekrutterer gode kandidater løpende. Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.

I Veidekke bygger vi hverandre. Sammen bygger vi fremtiden.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd. Stillingene inngår i Veidekke Bygg og Veidekke Anlegg.

Veidekke Bygg driver landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 13,1 milliarder (2018) og virksomheten har ca. 3 100 ansatte, hvorav 1 800 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Veidekke Anlegg har 1200 ansatte og omsetter årlig for ca. 5 mrd. kroner (2018). Vi gjennomfører alle typer større anleggsprosjekter i hele landet herunder vei, bane, fjellanlegg, kraftverk- og industriprosjekter.