Vær med og bygg morgendagens samfunn med JM. Vår suksess bygger på en balanse mellom lagånd, prestasjon, trivsel og personlig utvikling. Her er det lett å bli sett og få oppmerksomhet – en kultur det er lett å vokse i, ganske enkelt.

Nå søker vi etter talenter til vårt traineeprogram med spesialisering i prosjektutvikling, som starter i august 2018. For oss er det viktig med langsiktighet, og for å sikre vår ledertilgang over tid gir vi våre nye traineer de beste forutsetningene for å kunne fortsette sin reise innenfor JM. Traineeprogrammet går over to år, og på sikt ser vi for oss at du vil ta på deg lederroller hos oss. Vi søker med andre ord etter deg som har potensial til å bli en nøkkelperson i JM, og som kan bidra til å utvikle virksomheten.

Søkere til den norske delen av traineprogrammet vil bli ansatt i JM Norge. JM Norge har kontorer i Oslo, Tønsberg, Stavanger og Bergen, med hovedkontor på Lilleaker. Vi bygger nå opp nytt kontor i Trondheim, og i tillegg har vi entreprenørvirksomhet på Rasta utenfor Lillestrøm. Det søkes også om traineer til virksomheten i Sverige og Finland.

Programmet
Du vil arbeide innenfor forskjellige områder i JM underveis i programmet, og på den måten får du kunnskap om vår virksomhet, våre prosesser og vår kultur. Programmet går over to år og består av fem moduler med en varighet på ca. fem måneder hver. Etter hver modul følger en uke der du sammen med andre traineer i programmet får teoretisk påfyll med fokus på lederskap og personlig utvikling. Du vil bli utplassert et annet sted eller i en annen region i minst en av modulene. Dine traineekollegaer fra Norge og Sverige vil du hovedsakelig møte i teoriukene.

Etter avsluttet traineeprogram er du klar for en ny stilling. Vårt mål er at du får en tydelig karrierevei frem til en stilling i JMs prosjektutviklingsorganisasjon og på sikt en lederstilling, men det er viktig at du selv bidrar til å gjøre traineeperioden til den plattformen du vil ha for din videre karriere.

Din profil
Du har sivilingeniøreksamen / mastergrad med spesialisering i bygg, byggeteknikk, energi og, arkitektur eller industriell økonomi. Du er nyutdannet eller har maksimalt to års erfaring fra arbeidslivet. Ledererfaring, bransjeerfaring og/eller engasjement ved siden av studiene er en fordel.

For oss er det en selvfølge at du deler våre verdier: kvalitet, pålitelighet, langsiktighet, engasjement, lydhørhet og stilfølelse.
Da du vil arbeide innenfor ulike deler av JM, er det viktig at du har lett for å samarbeide og knytte nye kontakter. For å lykkes kreves det også at du har evnen og viljen til å utvikle deg, i tillegg til å være nysgjerrig og analytisk anlagt.

Vårt tilbud
Du får en spennende utfordring med arbeidsoppgaver der du får stort ansvar. Under utplasseringene får du mulighet til å samarbeide med mange av våre kompetente og engasjerte medarbeidere. Hvis du gjør en god jobb og viser initiativ og interesse, vil du ha svært gode utviklingsmuligheter i JM.

Ansettelsesprosessen
Søknadsfristen er 15. februar. Søk nedenfor ved å legge ved CV, personlig søknad, attesterte kopier av vitnemål, samt navn og telefonnummer til to referansepersoner. Traineeprogrammet starter i august 2018.
Hvis du har spørsmål om programmet, kan du gjerne kontakte Liss Heidi Heiberg på +47 932 99 700.

Vi ser frem til å motta din søknad!

Søk her: https://candidate.hr-manager.net/ApplicationInit.aspx?cid=196&ProjectId=188674&DepartmentId=6413&MediaId=5531