Sommerjobb i Sweco, Geoteknikk

Arbeidsgiver: Sweco
Arbeidssted: Trondheim
Stillingstittel: Sommerjobb geoteknikk og ingeniørgeologi 
Søknadsfrist: 01.12.19
Søk her: Link

I Sweco har du fremtiden på agendaen. Du tar bærekraft som en selvfølge, og sammen med kollegene dine sørger du for at morgendagens samfunn tilbyr alt det innbyggerne forventer; rent vann, varme boliger, effektiv transport og moderne bygninger. Dagene fylles fort opp, og selv om store deler av sommerferien tilbringes på jobb, flyr tiden av sted fordi du lærer og har det gøy.

Vi vet at du er flink
Tenk deg at du sitter i første møte med kunden. Du vil gjerne gjøre et godt inntrykk, men siden du ikke har vært med på alle fasene av prosjektet, forstår du ikke alt som blir sagt i møtet. Blant annet er det noen faguttrykk du ikke gjenkjenner, selv om du mener du har hørt dem før. Hva gjør du?

I Sweco får du ansvar fra dag én. Du er kanskje ikke helt ferdig studert ennå, men det betyr ikke at du skal tilbringe sommeren med oppgaver som ikke utfordrer deg. Imidlertid betyr det at du kanskje havner i noen situasjoner du ikke helt vet hvordan du skal håndtere. Da står vi klare til å hjelpe deg.

Typiske oppgaver: 

  • Geotekniske vurderinger
  • Stabilitetsanalyser
  • Skredfarekartlegging
  • Planlegge og dokumentere grunnundersøkelser

På Swecos kontor i Trondheim vil du jobbe med mange andre engasjerte rådgivere, også innen fag du ikke vet noe om ennå. Vi forventer ikke at du kan alt, men at du stiller spørsmål, tar initiativ og er engasjert i kundenes prosjekter. I tillegg må du være fjerde års student på studier i geoteknikk og være komfortabel med å bruke norsk som arbeidsspråk.

Søknader behandles fortløpende. Oppstart for stillingen er uke 25, og det er tre ukers sommerferie i uke 28-30. Du trenger ikke å laste opp et søknadsbrev, vi er mer interesserte i hva du svarer på spørsmålene i søknadsskjemaet

Kontaktinformasjon
Åsmund Elgvasslien, asmund.elgvasslien@sweco.no, +47 975 64 471

Om Sweco Ingen vet nøyaktig hvordan fremtiden blir. Én ting er likevel sikkert: Vi møter den best med engasjement og nysgjerrighet, og vi må fortsette å spille hverandre gode. Sweco er for alle som vil forme fremtidens byer og samfunn.