[Stillingsannonse] Fast jobb Asplan Viak

Nå søker vi rekordmange nyutdannede!

Er du ferdig med studiene i 2022 og ser etter det beste stedet å starte karrieren? Vil du skape varige verdier for et samfunn i endring og være med på å videreutvikle Asplan Viak? Hos oss er det mange områder å jobbe innenfor, med mange muligheter.

Som et av Norges ledende rådgivningsselskaper innen plan-, arkitektur- og ingeniørfag er vi alltid helhetlige i vår tilnærming og forretningsmodellen vår baserer seg på vår kompetanse innen alle faser av et prosjekt. De mest nyskapende og bærekraftige løsningene oppstår gjennom tverrfaglighet og ikke ved å jobbe med hvert enkelt fag isolert. Alt vi leverer skal være fremsynt, varig og helhetlig.

Hos oss er mulighetene mange. Vi har medarbeidere i et bredt spekter, både når det kommer til oppgaver, fagområder og arbeidsplass. Nå søker vi etter engasjerte nyutdannede i 2022 fra flere fag til store deler av landet.

– For Asplan Viak er det viktig å ansette nyutdannede for å utvikle oss ytterligere. Vi dyrker en kultur der ansatte på tvers av fagområder kommer sammen for å løse de mest komplekse problemene og finne de beste løsningene på våre samfunnsutfordringer. Da trenger vi de beste nye hodene, forteller Tord Lie Johnsen, direktør for Organisasjon og Mennesker.