[Stillingsannonse] Fast jobb hos Multiconsult

Junior prosjektstyrer

Oslo

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av ca. 3.300 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving, design, prosjektering, arkitektur, prosjektoppfølging, ledelse, verifikasjon og kontroll – både nasjonalt og internasjonalt.

I Multiconsult vil du tilhøre enhet Store oppdrag (SO), som er en enhet med ansvar for å lede og styre de store tverrfaglige prosjekteringsoppdragene i selskapet. Enheten består av tre avdelinger: Digital samhandling og utviklingStyring, og Ledelse. Vi dekker funksjoner som prosjekt- og prosjekteringsledelse, prosjektstyring, kvalitetsledelse, modellstyring, digital samhandling og informasjonsstyring, primært i selskapets største og mest komplekse prosjekter.

Noen av Multiconsults største prosjekter i dag er:
– Fornebubanen
– Ny vannforsyning Oslo
– Nytt Rikshospital
– Sotrasambandet
– Ocean Space Center
– Tønsberg sykehus
 
Om stillingen
Vi søker nå Junior prosjektstyrere til enhet Store oppdrag.

Som Junior prosjektstyrer vil du jobbe i én eller flere ledende roller i Multiconsults mest prestisjefylte prosjekteringsoppdrag.

Vi setter sammen team av ledere og støtteressurser som sammen løser behovet for ledelse og styring av våre oppdrag for kunden, og du vil få sjansen til å prøve deg i forskjellige lederroller i prosjekter. Du vil samtidig tilhøre et sentralt kompetansemiljø for prosjektledelse i Multiconsult med over 60 kollegaer.

Som Junior prosjektstyrer vil du kunne jobbe med oppdragsledelse, prosjekteringsledelse, prosessledelse, grensesnittskoordinering, planlegging, kvalitetsledelse, økonomistyring m.m.

Vi tilpasser roller og ansvarsområde ut ifra din erfaring og kompetansen.

Aktuelle ansvarsområder og arbeidsoppgaver vil kunne være:
 • Fremdriftsplanlegging, -styring og -rapportering
 • Bruk og utvikling av gjennomføringsmodeller for prosjektering
 • Kontrakts- og endringsstyring
 • Bidrag inn i pågående utviklingsoppgaver innen styring og ledelse
 • Usikkerhets- og risikostyring
 • Prosjektøkonomi
 • Organisasjons- og bemanningsplanlegging
 • Prosessledelse og fasilitering av arbeidssesjoner

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som ønsker å jobbe med ledelse og styring i prosjekt og som interesserer deg for prosjektering. Som vår nye Junior prosjektstyrer har du høyere utdanning med relevans innen ingeniørfag og/eller økonomistyring, interesse for ledelse, samt evner til å skape struktur og system. Du er initiativrik, har god relasjonskompetanse og gode kommunikasjonsevner.

Vi ønsker oss en medarbeider som tar eierskap til eget arbeid, som evner å jobbe selvstendig og som spiller andre rundt seg gode. Videre tror vi at analytiske evner, struktur og kvalitetsbevissthet er egenskaper som er viktige for å lykkes i rollen. Gode språkferdigheter i både norsk og engelsk er en forutsetning.

Vi har et karriereløp som starter rett fra skolebenken og oppfordrer kandidater som uteksamineres i 2023 om å søke.

Hva kan vi tilby deg?

 • En spennende stilling med varierte arbeidsoppgaver og gode utviklingsmuligheter
 • Et inkluderende og sosialt arbeidsmiljø. Vi mener at godt samhold og trivsel på arbeidsplassen er veien til motiverte medarbeider, derfor tilbyr vi blant annet bedriftsidrettslag med varierte tilbud, ulike sosiale arrangementer og avdelingsturer
 • En god balanse mellom arbeid og fritid
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, samt aksjespareprogram
 • Sentrale kontorlokaler i Oslo
 • Fem ukers ferie samt fri mellom jul og nyttår samt i påsken
 • Firmahytter og bedriftsidrettslag med stort utvalg av aktiviteter

Er du den rette for jobben? Ikke nøl med å sende oss din søknad. Vi gleder oss til å høre fra deg! 

Kontaktpersoner:

Andreas Heier Sødal

Seksjonsleder Store Oppdrag

48 20 34 18

Henrik Hartmann

Avdelingsleder

98 44 34 08

Søk!