[Stillingsannonse] Fast jobb i Moderne byggfornyelse

Prosjektingeniør søkes

Moderne Byggfornyelse AS er en totalentreprenør som opererer i Stor-Oslo. Vi har svært varierte prosjekter innenfor nybygg, rehabilitering, ombygging og tilbygg. Vi er ca 60 ansatte. 30 av disse er i administrasjonen. Resterende 30 er faglærte tømrere med norsk fagbrev og tømrerlærlinger fra yrkesskolene i Oslo området. Prosjektadministrasjonen består av mennesker med bakgrunn som sivilingeniører, ingeniører, fagskoleingeniører og mesterbrev. Vi er opptatt av å utvikle våre egne ansatte slik at de er rustet til større oppgaver i fremtiden. Moderne Byggfornyelse er Miljøfyrtårnsertifisert og ble i 2020 kåret til Årets Miljøfyrtårn for små og mellomstore bedrifter. Denne prisen setter vi høyt da prisen kan deles ut til bedrifter i alle bransjer, og ikke kun til bedrifter innenfor bygg og anlegg. Vi er opptatt av seriøsitet i vår bransje og bedriften er aktivt medlem av Entreprenørforeningen fra Bygg og Anlegg (EBA).

Som prosjektingeniør i Moderne Byggfornyelse blir du en del av prosjektledelsen. Du kommer til å jobbe tett på prosjektlederen, og du vil ta del i oppgaver innenfor:

 • –  Koordinering av prosjekteringen
 • –  Tverrfaglig kontroll (BIM modell, tegninger, brannkonsept og beskrivelser)
 • –  Innkjøp og kontraktsinngåelse
 • –  kvalitetssikring og SHA
 • –  Fremdriftsplanlegging og koordinering av fremdrift
 • –  Endringshåndtering.Vi ser for oss at du er en positiv, systematisk og nøyaktig person, som har stor arbeidskapasitet og bidrar til god fremdrift og at prosjektet styres i riktig retning. Vi ønsker at du bidrar til at bedriften fremstår som profesjonell overfor alle aktører og vi forventer at du er åpen om de tingene du ikke kan så vi kan gi deg riktig veiledning.Oppstart i 2022.
 1. Vil du høre mer om stillingen ta kontakt på tlf: 97188738.
  Søknad med CV, karakterutskrift og noen ord om deg selv sendes til bnj@byggfornyelse.no.
 2. Hjemmeside: http://www.byggfornyelse.no
  Facebook https://www.facebook.com/modernebyggfornyelse/
  Insta: https://www.instagram.com/moderne_byggfornyelse/
  Linkedin: https://no.linkedin.com/company/moderne-byggfornyelse-as