[Stillingsannonse] Fast stilling i NCC sin anleggsvirksomhet

Nyutdannet 2023, NCC Infrastructure Norge (Anlegg)
Søknadsfrist: 2022-11-06 –
Søk her
 
Jobb med oss. Bygg din fremtid.
NCC er et av Nordens største entreprenørselskaper med over 13 000 ansatte i Norge, Sverige, Danmark og Finland. Det gir oss bredde og kompetanse til å utvikle noen av de største og mest komplekse prosjektene i hele Norden. Vår bransje er i stadig utvikling og vi i NCC skal være med å lede denne utviklingen.

NCC har fokus på trivsel og utvikling for våre medarbeidere, og vi er alltid på utkikk etter kloke hoder som identifiserer seg med våre verdier og som ønsker å bidra til smarte og bærekraftige løsninger. Vi blir aldri bedre enn våre medarbeidere. Derfor er utvikling av våre ansatte en av våre viktigste oppgaver. I NCC har du gode muligheter til å forme din egen karriere og utvikle deg og din fagkunnskap. 

Nyutdannet til vår anleggsvirksomhet, NCC Infrastructure Norge
Er du  ferdig eller snart ferdig med din utdanning? I NCC har du muligheten til å bli del av et sterkt fagmiljø, med dyktige kollegaer som jobber med noen av de mest spennende prosjektene i bygg- og anleggsbransjen.

Vår anleggsvirksomhet NCC Civil Norge er en del av forretningsområdet NCC Infrastructure ogutfører store og komplekse prosjekter, i tillegg til å bygge og fornye infrastruktur i lokalsamfunnet. Arbeidet vårt omfatter hele verdikjeden fra design og konstruksjon, til produksjon og vedlikehold.

Som en del av vår anleggsvirksomhet vil du få være med på å bygge blant annet veianlegg, jernbane og sporvei, tunneler og bruer, kaier og havner, industri-, kraft- og idrettsanlegg, vann- og ledningsrenovering, anleggsvirksomhet og gravearbeid, vedlikehold og veiservice. 
Les mer om flere av våre spennende prosjekter her.

Å jobbe i NCC
Hvis du synes det er spennende med en variert hverdag og du liker utfordringer, er NCC det rette stedet for deg. Du vil arbeide tett med hyggelige og kompetente kollegaer i et miljø som ikke er større enn at man blir godt kjent, samtidig som du er en del av et konsern som gir bredde, profesjonalitet, støtte og gode utviklingsmuligheter.

Vi trenger flere unge og entusiastiske medarbeidere, og søker deg som har tatt utdanning som ingeniør eller sivilingeniør. Det kan også være en fordel om du har noe erfaring fra bransjen f.eks. gjennom tidligere sommerjobber eller liknende.
Som nyutdannet vil arbeidsoppgavene variere ut i fra hva slags prosjekt du tilhører/jobber på, og hvilken fase prosjektet er i når du starter.

Typiske arbeidsoppgaver kan f.eks. være innen:
– Arbeidsledelse, oppfølging av underentreprenører, kontraktsarbeid, innkjøp, kalkulasjon, HMS-oppfølging, BIM, stikning, miljø, driftsplanlegging

NCC Civil Norge er inndelt i 4 forskjellige avdelinger:
– Civil Øst (Oslo og Østlandsområdet)
– Civil Vest (Bergen og Vestlandsområdet)
– Civil Store Prosjekt (prosjekter over hele landet, vil innebære pendling)
– Civil Tunnel (prosjekter over hele landet, vil innebære pendling)

Hvor mange nyutdannede vi tar inn vil variere etter hvilke prosjekter som pågår og hva behovet hos de forskjellige avdelingene er.

Vår søknadsprosess
I stedet for søknadsbrev ber vi deg besvare spørsmålene vi stiller på søknadssiden vår.
I tillegg ønsker vi at du laster opp CVkarakterutskrift(er) og eventuelle jobbattester fra tidligere arbeidsgivere.

Legg gjerne inn din søknad i dag! Vi tar imot søknader frem til søknadsfristen 6. november 2022.

I år vil vår rekrutteringsprosess legges opp på følgende måte: 
– I løpet av søknadsperidoen vil utvalgte kandidater få tilsendt onlinetester (evnetest + personlighetstest) som gjennomføres før videre seleksjon
– Kandidater som går videre etter tester vil bli invitert til 1. gangsintervju
– Det vil deretter gjennomføres 2. gangsintervju med bl.a. rekrutterende leder
– Sluttkandidater vil motta tilbud og arbeidsavtale til signering

Har du noen spørsmål, ta gjerne kontakt med oss – se kontaktdetaljer.

Vi gleder oss til å motta din søknad!

NCC skal reflektere våre kunder så vel som samfunnet for øvrig og er avhengig av ansatte med ulik kompetanse. Vi etterstreber å ansette mennesker med ulik bakgrunn og verdsetter kunnskapen, mangfoldet og erfaringen det gir. 
 
 Søk her

Kontaktpersoner:
Christina Johansen
HR-spesialist
+47 976 67 111