[Stillingsannonse] Implenia – Prosjektingeniør, bru og betong

Stillingstittel: Prosjektingeniør 

Er du nyutdannet eller fersk i arbeidslivet, og nysgjerrig på å jobbe i anleggsbransjen?

Implenia er den ledende leverandøren av bygg- og anleggstjenester i Sveits med over 10.000 ansatte i Europa.  

I Norge har vi spisset oss med unik spesialkompetanse på komplekse infrastrukturprosjekter innen tunnel, bru og betong. Det gir resultater, og vi er i sterk vekst! Vi er mer enn 600 uformelle og entusiastiske fagpersoner, stolte av de utfordrende og krevende oppgavene vi løser i fellesskap. Vi har hovedkontor på Lysaker i Oslo.   

Implenia har flere store pågående samferdselsprosjekter, og vi jobber også for å vinne nye, prestisjefulle kontrakter. På nyåret ble vi blant annet tildelt en stor tunnelentreprise i Stavanger med samarbeidspartner Stangeland Maskin, E03 Boknafjordtunnelen med oppstart i mars 2023 og som skal pågå frem til 2030. Vi utfører også på  tunnel- og grunnentreprise på Fornebubanen fra Lysaker til Fornebu. I tillegg er vi i godt i gang med totalentreprise for Bane NOR, KS-2 Tangenvika jernbanebru i Stange kommune som ved ferdigstillelse blir Norges lengste jernbanebru.  
Om du er ute etter å jobbe med innovative, prestisjetunge prosjekter som gir personlig utvikling, kan vi tilby deg akkurat det. Kort sagt drømmejobben. 
 

Vi søker nå unge og fremoverlente personer som er nysgjerrige på anleggsbransjen!
I denne stillingen vil du få gode muligheter til å utvikle deg i rollen din, og vi ser etter engasjerte og drevne prosjektingeniører som er læringsvillige og selvstendige. Som prosjektingeniør må du kunne jobbe på selskapets prosjekter i hele landet.

 
Har du lyst å prøve deg i anleggsbransjen med et selskap som innehar noen av de største samferdselsprosjektene i Norge?  

Som prosjektingeniør i Implenia vil du jobbe ute på prosjekt, og du vil bistå prosjektledelsen med gjennomføring av prosjekt. Arbeidshverdagen vil være variert, og du vil fungere som en støttespiller. Vi søker deg som trives å jobbe i team samt er pådriver til eget og andres arbeid. Du vil få en unik mulighet til å lære mye med tildelt ansvar og i samarbeid med dyktige kollegaer.  

Arbeidsoppgaver (ikke begrenset til eller uttømmende liste) 

 • Bistå anleggsleder med gjennomføring av prosjektet iht. kontraktens beskrivelse og krav, herunder kvalitet, HMS og fremdrift.
 • Bistå øvrig prosjektledelse med kontakt med kunden vedrørende alle forhold som har med prosjektet å gjøre.
 • Bistå med å ivareta Implenias økonomiske interesser i prosjektet, samt sørge for å opprettholde en oversikt over prosjektets sluttprognose.
 • Bistå med etablering og oppfølging av avtaler og aktiviteter med leverandører og underentreprenører.
 • Kan få ansvar for planlegging og styring av delaktiviteter eller ett fagområde i prosjektet, herunder: HMS, KS, oppfølging av tillegg og endringer mot byggherre.

Slik får du det hos oss 
Hos Implenia blir du en del av en arbeidsplass med godt arbeidsmiljø, trivelige kolleger og jordnær arbeidskultur. Du får en variert og utfordrende stilling i et firma i vekst, hvor ingen dager er like. Du får også gode muligheter til å utvikle deg og holde deg oppdatert på faget. Vi tilbyr våre ansatte konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og en sunn bedriftskultur med ordnede arbeidsforhold.  

Er dette deg?  
 

 • Du har relevant utdannelse, fortrinnsvis ingeniør eller sivilingeniør på bachelor-nivå  
 • Interesse for anleggsbransjen
 • Strukturert, selvstendig og evner til å ha god oversikt til å gjøre de rette prioriteringene
 • Engasjert, åpen og god relasjonsbygger
 • Praktisk tilnærming og løsningsorientert
 • Glad i å håndtere utfordringer
 • Gode kommunikasjonsevner, både skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk og fortrinnsvis engelsk
 • Gode dataferdigheter 
 • Du er mobil og åpen for pendling  

Hvis du kjenner deg igjen i beskrivelsen ovenfor, håper vi å motta din søknad. 

For ytterligere spørsmål om stillingen eller prosessen,

Organisasjonskonsulent

Susann Lillehagen

susann.lillehagen@implenia.com