[Stillingsannonse] Sommerjobb Akustikk hos Asplan Viak

Sommerjobb hos Asplan Viak

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.   
 
Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.   
 
Akustikere jobber med et bredt felt av rådgivning som angår tematikk innenfor støykartlegging av ulike typer støykilder, lydforhold i bygninger og rom, lydforhold i konsertlokaler, bygningsakustikk, lydmålinger og vibrasjonsmålinger. Simuleringer, beregninger og utarbeidelse av tekniske dokumenter og utredninger inngår i arbeidet. Akustikere jobber ofte i større tverrfaglige prosjekter og team. Gruppen for Støy og akustikk i Sandvika har i dag 11 akustikere med bred erfaring innenfor fagområdet.  
 
Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  
Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august.  
 
Vi vil primært vurdere kandidater som har gjennomført 4. årskull i masterstudiet, alternativt har avsluttet sin bachelor og planlegger å studere videre til en mastergrad. 
 
Vi tror du 
– Studerer en relevant master, for eksempel Elektronikk- og telekommunikasjon eller Bygg- og miljøteknikk.  
– Har interesse for fagområdet, og er nysgjerrig på hverdagen som akustiker.  
– Er engasjert og trives med å jobbe i team.  
– Like å delta i en gruppe med høyt engasjement og mange faglige diskusjoner, og trives med høyt tempo.  
– Du er interessert i lyd og har allerede tatt, eller tenker å ta fag innenfor akustikk. 
– God fremstillingsevne i norsk muntlig og skriftlig 
– Tar initiativ og er en god relasjonsbygger 
– Interesse for å ta i bruk nye IT-løsninger. 
 
Vi kan tilby:  
– Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
– Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
– Muligheter for faglig utvikling 
 
Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.  

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.  
 
Fylke:
Viken
Søknadsfrist:
04.12.2022
Arbeidssted:
Sandvika
Kontaktpersoner:
Gruppeleder Janani Mylvaganam
mob: +47 41 20 17 21
Hjemmeside:
www.asplanviak.no
Søk her:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3031955/22467