[Stillingsannonse] Sommerjobb Bygg hos Asplan Viak

På utkikk etter sommerjobb innenfor bygg?

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.   

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder.   

Bygg i Sandvika teller nær 30 medarbeidere som jobber med store og små oppdrag, i ulike prosjektfaser, for private og offentlige byggherrer, innen fagområdene byggeteknikk, bygningsfysikk og samferdselskonstruksjoner. 
 
Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  
Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august.  

Vi tror du
– Studerer en relevant master med vekt på bygge- og konstruksjonsteknikk eller bygningsfysikk.  
– Har interesse for prosjektering og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.  
– Er engasjert og trives med å jobbe i team.  
– Liker å delta i en gruppe med engasjement og faglige diskusjoner. 

Vi kan tilby: 
– Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
– Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
– Muligheter for faglig utvikling 

Synes du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende.  

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne og nasjonal eller etnisk bakgrunn.  

 
Fylke:
Viken
Jobbtype:
Sesong
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
06.11.2022
Arbeidssted:
Sandvika
Kontaktpersoner:
Gruppeleder Øystein Seljegard
mob: +47 90532996
Hjemmeside:
www.asplanviak.no
Søk her:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3027557/22467