[Stillingsannonse] Sommerjobb Geoteknikk hos Asplan Viak

Har du lyst på erfaring innenfor geoteknikk?

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.   

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder. 

Tromsø:
Geoteknikerne er en del av Samferdselsgruppa. Gruppa i Tromsø består i dag av 12 dyktige medarbeidere, hvorav 5 jobber med geofag. Vi jobber tett sammen med de andre fagene og de andre kontorene. 

Sandvika:
Geoteknikerne er en del av Samferdselsgruppa som består i dag av 32 dyktige medarbeidere, hvorav 3 geoteknikere og 4 ingeniørgeologer. Vi jobber tett sammen med de andre fagene og de andre kontorene. 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  
Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august.  
 
Vi tror du 
– Studerer en relevant master, hovedsakelig på fjerde året.  
– Har interesse for geoteknikk, og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.  
– Er engasjert og trives med å jobbe i team.  
– Har gode kunnskaper i norsk muntlig og skriftlig 
 
Vi kan tilby:  
– Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
– Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
– Muligheter for faglig utvikling 


Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. Merk, kun elektroniske søknader gjennom vår rekrutteringsportal vil bli vurdert.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn. 
 
Fylke:
– Viken
– Troms og Finnmark
Jobbtype:
Sesong
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
06.11.2022
Arbeidssted:
– Sandvika
– Tromsø
Kontaktpersoner Sandvika:
Gruppeleder Vibeche Håheim Kind
mob: +47 40 85 19 23
Kontaktpersoner Tromsø:
Anne-Lise Sæther
tlf: 90040235
Hjemmeside:
www.asplanviak.no
Søk Sandvika:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3018055/22467
Søk Tromsø:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3019021/228285