[Stillingsannonse] Sommerjobb hos WSP

Sommerjobb Bygnings- og materiellteknikk

Er du byggstudent og nysgjerrig på rådgiverbransjen?
Det er menneskene som er WSP. Vi er stolte av å være en del av en global organisasjon hvor vi handler lokalt og tenker internasjonalt. Vi ser etter muligheter for fremtiden, og utfordrer det etablerte der nye løsninger kan være svaret. Vi bygger kollegafelleskap og tillit hos hverandre ved å dyrke samhandling i alt vi gjør. Det har bidratt til at vi er et av verdens ledende kompetansemiljøer innen samfunnsutvikling. Vi hjelper byer, tettsteder og virksomheter med å planlegge og bygge trygge, sikre bærekraftige samfunn – rustet for fremtiden. 

WSP Norge har over 500 medarbeidere, og ca 60 000 medarbeidere globalt. I Norge har vi kontorer over hele landet med en bred fagkompetanse av prosjektledere, byggeledere, miljørådgivere, samfunnsvitere, geologer, arkitekter, analytikere, planleggere og rådgivende ingeniører innen alle fagdispliner.

Hva sier våre medarbeidere om å jobbe i WSP?
Godt arbeidsmiljø, faglig engasjement, varierte oppgaver og spennende utforfordringer og ikke minst hyggelige sosiale sammenkomster er noe av det som gjør oss til et godt sted å jobbe. Vi satser på unge talenter, og har i mange år tilbudt studenter sommerjobb.

God balanse mellom jobb og ferie
Å ha sommerjobb hos WSP vil gi deg muligheten til å jobbe i prosjekter der du kan høste verdifull erfaring fra rådgiverbransjen. Vi har mange spennende prosjekter, både for offentlige og private aktører. For våre sommeransatte vil det være en fleksibel arbeidsdag, med kjernetid fra 09.00-15.00. Det vil være mulighet med oppstart etter din siste eksamen og mulighet til å arbeide helt frem til skolen starter igjen i august. Men fortvil ikke, vi vet du har hatt et intensivt skoleår og fortjener en ferie også. Vi tilrettelegger derfor for ferie i juli! 

Hvem ser vi etter?
Vi ser for oss at du studerer bygnings- og materiellteknikk på enten tredje eller fjerde året.  Vi ser etter deg som er positiv, løsningsorientert, samarbeidsvillig og interessert i å lære. Du er også nysgjerrig på rådgiverbransjen og ønsker å utforske den enda nærmere. Arbeidssted vil være på vårt hovedkontor i Oslo. Vil holder til i helt nye lokaler på St. Olavs plass i Tullinkvartalet- kåret som Årets Byutviklingsprosjekt. 

Hvordan søker du?
Last opp din søknad med CV og karakterutskrifter i vårt elektroniske rekrutteringssystem her. Vi tar kontakt så raskt vi kan etter søknadsfristen! Vi gleder oss til å se din søknad!

Søknadsfrist:
10.11.2022

#VierWSP #Viframtidssikrerverden
 
Om WSP:
I en verden der alt blir større, smartere og går raskere enn noensinne, lever vi mennesker med samme følelser og behov som vi alltid har hatt. Vi liker bylivet, men har behov for å kjenne på luft og natur. Vi vil ha det komfortabelt, men trenger å bevege kroppen. Vi blir fort oppslukt i ny teknologi, men er urolige over hvordan den påvirker oss. Vi vil at livet skal være enkelt, trygt og trivelig og at alt bare skal fungere. WSP sin rolle er å forstå utviklingen, og forstå hvor vi er på vei. WSP har et av Norges ledende fagmiljøer innen prosjektledelse og samfunnsutvikling. Vi tilbyr prosjektledelse, strategisk rådgivning, prosjektutvikling, tverrfaglig rådgivning og prosjektering.

Våre kunder er offentlige og private aktører innen infrastruktur og samferdsel, energi og industri, by- og tettstedsutvikling, plan og regulering og bygg og eiendom. I Norge er vi ca 550 medarbeidere fordelt på kontorer over hele landet, mens vi på verdensbasis er over 65.000 medarbeidere ved kontorer i 40 land. Med denne globale ekspertisen i ryggen møter vi våre oppdragsgiveres utfordringer uansett hvor komplekse de måtte være.