[Stillingsannonse] Sommerjobb i Ø.M.Fjeld

Sommerstudenter 2022

Venter du på å få slippe til? Hos oss får du sjansen.

Er du en dyktig og ambisiøs student på leting etter en spennende sommer hvor du får testet ut det du har lært på skolen i praksis? Er du sulten på erfaring og flink til å tilegne deg ny kunnskap?

Vi ønsker å bli bedre kjent med fremtidens ledere i byggebransjen, og tilbyr hver sommer et lærerikt og spennende program med mål om å gi studenter bred erfaring på byggeplass i løpet av sommeren. Hos oss får du bruke det du har lært på skolebenken, samtidig som du vil få massevis av praktisk erfaring fra spennende prosjekter. Av deg forventer vi nysgjerrighet, engasjement og lærevillighet, og vi ser etter deg som er interessert i en karriere på entreprenørsiden av bransjen.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld vil du få god kjennskap til bransjen og et innblikk i hvordan det er å jobbe ute på prosjekt. Sommerstudentene er hos oss for å lære, men det er også viktig for oss at de får slippe til og kjenne på ansvar tidlig.

Som sommerstudent i Ø.M. Fjeld-konsernet får du blant annet

  • Mulighet til å bruke den teoretiske kunnskapen din i praksis
  • Tilegne deg masse praktisk erfaring fra en av landets største byggentreprenører
  • Oppleve noen av landets største og mest spennende prosjekter
  • Knytte nettverk i bransjen og med fremtidige arbeidsgivere
  • Bli en del av et sammensveiset miljø med kollegaer som ønsker å dele kompetansen sin
  • Møte andre sommerstudenter gjennom sosiale samlinger

Når kan du søke?
Det vil være to inntak til årets sommerstudentprogram. Første søknadsfrist er 27.11.2021, og neste frist er 27.03.2022.

Vi vurderer kandidater etter personlighet og egnethet, ikke ut ifra skolekarakterer, og vi svarer alltid våre søkere uansett utfall. Vi legger derfor ekstra vekt på motivasjonsbrevet ditt der du forteller oss hvorfor du ønsker å søke på denne stillingen, og hva du ønsker å få ut av en sommer hos oss.

Søknader/henvendelser
Dersom du ønsker å søke som sommerstudent hos oss, ber vi deg fylle ut skjemaet under og laste opp motivasjonsbrevet ditt, eller fylle ut tekstfeltet. Du kan også sende Kaja en epost direkte med søknad på kama@omfjeld.no , og hun er selvsagt tilgjengelig for spørsmål.

Vil du vite mer om oss? Følg oss på Instagram @om_fjeld der du blant annet kan lese om erfaringene til andre sommerstudenter!