[Stillingsannonse] sommerjobb i Veidekke

Arbeidsoppgaver du kan få

En sommerjobb på et av våre prosjekter kan by på stor variasjon. Du vil få bryne deg på ulike fag og oppgaver innen områder som driftsoppfølging, produksjonsplanlegging, HMS og kvalitetssikring. Du vil kunne få ansvar innenfor f.eks. oppfølging av underentreprenører, stikning- og landmåling og prosjektering. Du kan også få være med å teste ny teknologi innen fag.
I Veidekke jobber vi med prosjekter og kontrakter helt fra planleggingsstadiet til ferdigstillelse. Det gir deg et innblikk og erfaring med svært mange fag og en kompleksitet som du kun finner hos entreprenørselskapene. På mange måter er vi spesialister på hele leveransen til en kunde – og derfor er involvering, samarbeid, ledelse og kvalitet sentralt hos oss.

ProfilOm du skal bli sivilingeniør, høyskoleingeniør eller har annen relevant teknisk utdannelse på universitets- eller høyskolenivå, kan du søke sommerjobb. Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er interessert i hva en utførende entreprenør gjør og har lyst til å bli bedre kjent med oss i Veidekke.
Du må like å prøve nye ting, for vi kommer til å gi deg varierte oppgaver – om noen er enkle, vil andre være mer utfordrende. Om du er idérik, nysgjerrig og flink, får du fort ansvar for noe du virkelig liker å gjøre.
Vi liker å ha det gøy på jobben i Veidekke. Vi mener det er sammenheng mellom trivsel og kvalitet i arbeidet vi utfører og en trygg og sikker arbeidsplass. Vi har selvsagt bransjens dyktigste og hyggeligste folk hos oss. Det er derfor viktig at du er komfortabel med å bli en del av en slik gjeng i løpet av noen sommermåneder.

Vi gir deg

En sommerjobb i Veidekke vil gi deg praktisk erfaring som du kan ta med deg videre i studiene. Både du og vi skal få utbytte av jobben du gjør.
Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater til Veidekkes program for nyutdannede. En sommerjobb kan dermed være en lærerik erfaring og en inngangsport til jobb i Veidekke.

Praktisk info til deg som søker

En sommerjobb kan du ha fra juni og ut august. Oppstart og varighet kan variere og avtales nærmere på intervju.
Det er fint om du spesifiserer i søknaden din om du foretrekker en sommerjobb innen bygg- eller anleggsvirksomheten vår. Vi gir deg et valg i søknadsprosessen som du må huke av på.

Bygg:

Vi har distriktskontorer over hele landet og du vil jobbe på et prosjekt som styres og ledes lokalt. Prosjekter du kan jobbe på er f. eks kontor- og forretningsbygg, boliger, kulturbygg, skoler eller helse- og omsorgsbygg. I vår byggevirksomhet jobber du vanlig arbeidsuke, som oftest kan du bo hjemme.

Anlegg:

Vår anleggsvirksomhet er i stor grad mobil. Det betyr at du vil bo på anleggsbrakke og ha en arbeidstidsordning lik det prosjektet du skal jobbe på. Du kan ha 12-9 (Tolv dager i jobb, ni dager fri) eller 4-dagers uke. Du kan jobbe med jernbane, veianlegg, tunneler eller broer og mye mer. 

Ikke vent med å søke, for vi rekrutterer gode kandidater fortløpende. Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan. 

Husk å legge ved CV-en din og dine foreløpige karakterer.

Om du er rett kandidat, kontakter vi deg så snart vi kan.
Her finner du de som håndterer søknadene: http://veidekke.no/jobb/student/article37625.ece.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag NOK 38 milliarder, og halvparten av de 8 100 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.Veidekke Bygg driver landsdekkende landsdekkende byggevirksomhet for private og offentlige kunder. Virksomheten bygger boliger, yrkesbygg, skoler og andre offentlige bygg. Årlig omsetning er NOK 14,6 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 3 000 ansatte, hvorav 1 700 fagarbeidere og 1 300 funksjonærer.

Veidekke Infrastruktur driver landsdekkende anleggsvirksomhet med prosjekter innenfor vei, bane, kraftanlegg, industrianlegg og flyplasser for private og offentlige kunder. Selskapet er Norges største asfaltentreprenør og nest største produsent av pukk og grus. I tillegg har selskapet betydelig aktivitet innen drift og vedlikehold av det offentlige veinettet i hele landet. Årlig omsetning er på NOK 8,8 milliarder (2020), og virksomheten har ca. 2 300 ansatte, hvorav 1 400 fagarbeidere og 900 funksjonærer.