[Stillingsannonse] Sommerjobb Vannmiljø hos Asplan Viak

Er du ute etter sommerjobb for 2023?

Gjennom en sommerjobb hos Asplan Viak får du ta del i et av Norges største rådgivende ingeniør-, plan- og arkitektfirmaer. Vi planlegger og gir råd med de som kommer etter oss i tankene – derfor går bærekraft igjen i alt vi gjør.   

Vi søker nå etter dyktige studenter som ønsker å bruke kunnskapen sin i praksis. Sommerjobb hos oss gir deg mulighet til å bli kjent med rådgiver- og konsulentbransjen og få kjennskap til et av våre kompetanseområder. Vannmiljø, ved kontoret i Trondheim, inngår i gruppa Prosess- og miljø i divisjonen Infrastruktur. Vi jobber tverrfaglig med prosjekter i hele landet, og trenger nysgjerrige og kreative medarbeidere som trives både i felt og på kontoret. Typiske arbeidsoppgaver kan være gjennomføring av resipientundersøkelser, miljøoppfølging av utbyggingsprosjekter, konsekvensutredninger, miljøfaglige vurderinger av utslipp og forurensning samt naturrestaurering. 

Hvorfor sommerjobb hos Asplan Viak?  
Hos oss vil du få ta del i spennende prosjekter og får faglige relevante arbeidsoppgaver. Du vil få god oppfølging og veiledning av en fadder, og vi tror du vil ta med deg masse ny kunnskap. Du vil og få tilbringe deler av sommerferien din med en flott gjeng kollegaer i et godt sosialt og tverrfaglig miljø. Arbeidsperioden vil være 2 uker i juni og 2-3 uker i august. 
 
Vi tror du 
– Studerer en relevant master, for eksempel innenfor biologi og naturforvaltning eller liknende, hovedsakelig på tredje eller fjerde året.  
– Har interesse for vannforvaltning, resipientundersøkelser, oppfølging av ytre miljø og miljøtiltak og er nysgjerrig på hverdagen som rådgiver.  
– Er engasjert og trives med å jobbe i team.   

Vi kan tilby:  
– Meningsfylte arbeidsoppgaver – Asplan Viak jobber for å levere bærekraftige og varige løsninger og hadde ikke klart det uten våre dyktige ansatte. 
– Et godt sosialt og tverrfaglig miljø hvor du får samarbeide med dyktige og engasjerte kollegaer. 
– Muligheter for faglig utvikling 

Syns du det høres spennende ut med sommerjobb hos oss i 2023? Vi gleder oss til å få din søknad. Send oss en søknad med et kort motivasjonsbrev, CV og vitnemål. Vi vurderer søknader fortløpende. Merk, kun elektroniske søknader gjennom vår rekrutteringsportal vil bli vurdert.   

Asplan Viak legger vekt på mangfold, og vi oppfordrer derfor alle kvalifiserte kandidater til å søke uten hensyn til alder, kjønn, legning, funksjonsevne, nasjonal eller etnisk bakgrunn.
 
Fylke:
Trøndelag
Jobbtype:
Sesong
Heltid/Deltid:
Deltid
Arbeidstid:
Dag
Søknadsfrist:
06.11.2022
Arbeidssted:
Trondheim
Kontaktpersoner:
Bente Størseth Møller
mob: +47 95 18 77 10
Hjemmeside:
www.asplanviak.no
Søk her:
https://asplan.easycruit.com/vacancy/3018457/22471