Spennarmering AS

Pulje 1:

Velkommen til bedriftspresentasjon med Spennarmering AS på Olivia Solsiden.

Bli med når vi skal fortelle om hvordan vi er med på å utvikle Trondheim!

Med mer enn 30 år i markedet har vi opparbeidet oss en unik erfaring og et solid renommé både som betong- og totalentreprenør. I takt med utviklingen til selskapet har vi behov for flere nye ledere og ønsker derfor å komme i kontakt med dere ved NTNU. Vi satser på nyutdannede som er klare for en utfordring og ønsker å utvikle seg! På grunn av dagens smittesituasjon vil hele bedriftspresentasjon bli avholdt på Olivia Solsiden i to puljer etter hverandre. Det blir 30 min. presentasjon før det serveres pizza- og pastabuffet med 3 bonger. Det vil også holdes speedintervju etter presentasjonen der man kan bli enda bedre kjent med Spennarmering AS. Ta kontakt med ansvarlig for egen påmelding til dette.

Bedriftspresentasjonen er åpen for 1.- 5. klasse som går eller tenker å gå retning bygg og anlegg og/eller konstruksjon. Obs, bedriftspresentasjon starter 17:15 på Olivia, så møt opp 10-15 min før.

Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Kristian. Ta kontakt på 47446627 eller kristwr@stud.ntnu.no ved spørsmål.

Spennarmering AS

Pulje 2:

Velkommen til bedriftspresentasjon med Spennarmering AS på Olivia Solsiden.

Bli med når vi skal fortelle om hvordan vi er med på å utvikle Trondheim!

Med mer enn 30 år i markedet har vi opparbeidet oss en unik erfaring og et solid renommé både som betong- og totalentreprenør. I takt med utviklingen til selskapet har vi behov for flere nye ledere og ønsker derfor å komme i kontakt med dere ved NTNU. Vi satser på nyutdannede som er klare for en utfordring og ønsker å utvikle seg!

På grunn av dagens smittesituasjon vil hele bedriftspresentasjon bli avholdt på Olivia Solsiden i to puljer etter hverandre. Det blir 30 min. presentasjon før det serveres pizza- og pastabuffet med 3 bonger. Det vil også holdes speedintervju etter presentasjonen der man kan bli enda bedre kjent med Spennarmering AS. Ta kontakt med ansvarlig for egen påmelding til dette.

Bedriftspresentasjonen er åpen for 1.- 5. klasse som går eller tenker å gå retning bygg og anlegg og/eller konstruksjon. Obs, bedriftspresentasjon starter 19:30 på Olivia, så møt opp 10-15 min før.

Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Kristian. Ta kontakt på 47446627 eller kristwr@stud.ntnu.no ved spørsmål.

COWI

Velkommen til digital bedriftspresentasjon med COWI! Mer informasjon kommer.

COWIs ingeniører jobber på flere av Norges mest komplekse prestisjeprosjekter, som Regjeringskvartalet, Fornebubanen, Stavanger Universitetssykehus, Ny vannforsyning til Oslo og Stavanger, E18 Rugtvedt – Dørdal, samt tverrfaglig rådgiver på alle Avinors flyplasser i Norge.

Med en markedsledende posisjon innen sykehus og flyplasser, brudesign og marine konstruksjoner, bærekraftig byutvikling og et av bransjens største rådgivermiljø innenfor vann, dekker COWI de aller fleste fagområder utenom oljesektoren. Selskapet har over 20 kontorer i Norge, og samarbeider med konsernets kompetansemiljøer i 132 land verden over. COWI har over 1100 medarbeidere i Norge, og 6600 globalt.

Selskapet er eid av stiftelsen COWI Fonden, hvilket betyr at overskuddet som genereres i selskapet brukes til å investere i kompetanseutvikling av selskapets medarbeidere, samt støtte forskning og utvikling i bransjen.

Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Oda. Ta kontakt på odaksak@stud.ntnu.no ved spørsmål.

Multiconsult

Multiconsult er et av Norges ledende miljøer innen prosjektering og rådgiving, og rangeres som en av Norges aller mest attraktive arbeidsgiver blant teknologer. Med røtter tilbake til 1908 har selskapet hatt en sterk innvirkning på Norges utvikling og økonomiske vekst. Ved hjelp av mer enn 2900 dyktige medarbeidere tilbyr selskapet multifaglig rådgiving fordelt på syv ulike forretningsområder: Bygg og Eiendom, Industri, Olje og Gass, Samferdsel, Fornybar Energi, Fornybar Energi, Vann og Miljø, og By og Samfunn. Som student er du nøkkelen til at vi når målene våre. Multiconsult verdsetter unge nye medarbeidere som kan tenke nytt, og vi trenger deg som tør å utfordre etablerte standarder.

Ansvarlig for denne bedriftspresentasjonen er Tale Midtgarden Mårdalen. Ved spørsmål ta kontakt på talemm@stud.ntnu.no