Veidekke

Hold av tirsdag 27. august. Vi holder bed-pres for Bygg og Miljø-studentene i auditoriet på Handelshøyskolen NTNU kl. 18-20. Mat (streetfood), mingling og Aarhønebingo etter presentasjonen.

Kom å ta en prat med oss om vår fantastiske arbeidsplass og om dine muligheter i Veidekke. Du får også vite mer om påmelding til Veidekkedagen som vi arrangerer litt senere på høsten 2019.

Vel møtt – vi gleder oss.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Margareth, ta kontakt på 950 96 002 for spørsmål eller allergier.

Betonmast

Hold av torsdag 29. august. Vi holder bed-pres for Bygg og Miljø-studentene på Handelshøyskolen kl. 19-20. Etter presentasjonen blir det mat på Handelshøyskolen, mingling og Aarhønebingo. Påfølgende fredag, 30. august, blir det også speedintervjuer til sommerjobber 2020, og evt. fast ansettelse.

Betonmast er en av Norges største byggentreprenører. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 15 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsetter for ca. 7 milliarder kroner og har over 1000 medarbeidere.

Prosjektporteføljen omfatter alt fra større boligprosjekter til nærings- og offentlige bygg. Betonmast er en betydelig aktør innenfor bygging for det offentlige, og besitter spesialkompetanse på prosjektutvikling og samspillskontrakter.

Vi kan tilby komplette entreprenørløsninger, og utfører blant annet arbeider innen følgende områder: Boligbygg, næringsbygg, hotell, rehabilitering, undervisningsbygg, kultur- og idrettsbygg.

Vel møtt – vi gleder oss.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Knut, ta kontakt på 469 66 758 eller knutkalh@stud.ntnu.no, for spørsmål eller allergier.

Multiconsult

Rekrutteringskveld. Informasjon kommer

AF Gruppen

Informasjon kommer.