Veidekke

Hold av tirsdag 27. august. Vi holder bed-pres for Bygg og Miljø-studentene i auditoriet på Handelshøyskolen NTNU kl. 18-20. Mat (streetfood), mingling og Aarhønebingo etter presentasjonen.

Kom å ta en prat med oss om vår fantastiske arbeidsplass og om dine muligheter i Veidekke. Du får også vite mer om påmelding til Veidekkedagen som vi arrangerer litt senere på høsten 2019.

Vel møtt – vi gleder oss.

Ansvarlig for denne presentasjonen er Margareth, ta kontakt på 950 96 002 for spørsmål eller allergier.

Betonmast

Lurer du på hvordan det er å jobbe som ingeniør for en byggentreprenør? Bli med NTNU-studenten Jonas Tofte Røhne på innsiden av et omfattende miljøprosjekt og få innblikk i hvilke arbeidsoppgaver og roller som finnes på prosjektet. Klikk her for å se videoen: https://www.betonmast.no/min-arbeidshverdag-som-prosjektingenior/

Betonmast er et av Norges største privateide entreprenør- og eiendomsutviklingskonsern. Virksomheten ble etablert i 2006, og omfatter i dag 17 selskaper lokalisert i de største markedene i Norge og Sverige. Konsernet omsetter for ca. 7 milliarder kroner og har over 1000 medarbeidere.

Vi holder bedriftspresentasjon for bygg- og miljøstudentene ved NTNU torsdag 29. august kl 19. Vi har hørt på studentene, og planlegger en bedpres litt utenom det vanlige.

Mingling, enkel servering og Aarhønebingo etter presentasjonen.

Velkommen!

Ansvarlig for denne presentasjonen er Knut, ta kontakt på 469 66 758 eller knutkalh@stud.ntnu.no, for spørsmål eller allergier.

Multiconsult

Rekrutteringskveld. Informasjon kommer

AF Gruppen

Informasjon kommer.

Hæhre

mer info kommer