AARHØNEKROA - Bygningslinjens egen bar på Moholt

Kjelleren, eller Aarhønekroa som den også kalles, er byggfolkets egen bar og ligger på Moholt. Den drives av byggstudentene selv, på frivillig basis. Her arrangeres det quiz, temafester, karaoke, spillkveld osv. Kjelleren er uten tvil en av de viktigste sosiale møteplassene for byggfolket, her kan man knytte bånd på tvers av klassetrinnene i uformelle omgivelser. Byggstudente som har verv her tar stolthet i å opprettholde Kroas gode rykte og yter service av øverste klasse. Takket være alle de andre linjekjellerne på Moholt er det også enkelt å komme i kontakt med studenter fra andre linjer ved NTNU. Et par ganger i året arrangeres felles kjellerfester der alle kjellerne på Moholt holder åpent, da anbefales det å gå en kjellerrunde for å bli kjent med de andre kjellerne. 

Arrangementer

Vi har en quizturnering vært semester hvor vi kårer en vinner i slutten av semesteret. Den som vinner vi få heder, ære og den prestisje tunge vandrepokalen. Quizene arrangeres annenhver torsdag og starter som regel kl 19:00. Det lages arrangementer på Facebook som gir deg bedre info.

Vi har også PlayStation 4 og Singstar. Dette vil vi bruke til å arrangere karaoke-, film- og spillkvelder. 

Vi arrangerer også en rekke andre store fester med de andre kjellerne. Temaet under disse festene forandrer seg fra gang til gang, det gjør også aktiviteten/konkurransene under disse festene. Det som ikke forandre seg er hvor moro man har det!

Vi er fleksible med arrangementene våres og vi tar gjerne mot ideer om hvordan de kan forbedres og eventuelt nye arrangementer du vil se på Kroa. Send mail til krosjef@aarhonen.no om du har en kommentar. 

Vi driver også med utleie. Det er ingen begrensinger for hvem som kan leie. Se mer info om utleie av kroa.